fizmati.lv forums

Pilnā versija: nobrucis cietais
Jūs pašlaik aplūkojat satura saīsināto versiju. Skatīt pilno versiju ar atbilstošu noformējumu.
Lapas: 1 2
Vienai jaukai biologu meitenei ir nobrucis cietais disks. Ja kāds fizmats vēlas palīdzēt un atgūt datus no cietņa, tad interesēties dacereihmane[at]yahoo.com . Atalgojums garantētsWink
graudaa vai baudaa?
Heh. Ko nozīmē NOBRUCIS? Ja diska mehānika beigta, tad jau kā saka mājas apstākļos neko neizdarīsi - jānes būs vien jamo tiem onkām, kas cietņus dala "vēl zemāk nekā partīciju līmenī" un tad preparē. Very Happy Un nezinu, cik svarīgiem datiem tur iekšā jābūt, lai viņiem maksātu to piķi, ko šie prasa. Bet ja tas disks vēl ir kaut cik pie dzīvības, var izmēģināt burvīgo RAW recovery un pēc tam tai nežēlīgajā miskastē meklēt vajadzīgo infu...
0. Kas tas par cieto? Cik liels? Cik vecs?
1. Kā tas notika?
2. Vai disks grab?
3. Vai disks uzrādas BIOSā?
4. Vai disks uzrādas Windowsaa?
5. Cik daudz infas jaatgūst?
6. Ja runa ir par pāris Gb pirātiskas muzikas un tādām pašam filmām...

Ja uz 2. jaut var atbildēt ar Jā kombinācijā ar 3. jaut.. tad tas maksā ~2Ls/Gb.. http://www.jet.lv/support.html
Ja nekas negrab un disks uzrādas BIOSā, tad visu var sarunāt... Wink
Man gan šķiet, ka šajā konkrētajā gadījumā būs tā - aiziesi redzēsi. Varbūt HDD patiesībā nav vainīgs... Very Happy
godīgi sakot es nezinu kas ar cieto, pats neesmu redzējis, vnk meitene lūdza, lai ielieku forumā. Cik saprotu, tad nekāda fiziska ietekme uz HDD nebija! Njā un labāk kāds uzrakstiet meilu viņaiWink
Guntis Šmaukstelis rakstīja:Vienai jaukai biologu meitenei ir nobrucis cietais disks. Ja kāds fizmats vēlas palīdzēt un atgūt datus no cietņa, tad interesēties dacereihmane[at]yahoo.com . Atalgojums garantēts;)
fizmati gan ir vareni, bet shaubos, ka ar to vien pietiks shajaa gadiijumaa.
Īstas biologu meitenes BACKUP'us netaisa. Very Happy
(no offence)
Raimz rakstīja:Īstas biologu meitenes BACKUP'us netaisa. Very Happy
(no offence)

Tu taisi? Kurš vispār taisa? Darba vietas neskaitot...
Kādreiz šādas tādas lietas uz DVD nākas samest gan. Bet tā kā tagad pieliku kompim otru HDD, tad ūbersvarīgiem failiem kopijas mētājas tur.

Droši vien nevienam vien rodas jautājums - KĀPĒC ŠITO VAJAG? Atbilde vienkārša - darbus, kuriem veltīts tā pavairāk laika, iespējamo problēmu gadījumā pārtaisīt nu noteikti negribēšu.
Kāda ir garantija, ka tas otrs HDD nenobruks?

Man jau šādi tādi dokumentiņi mētājas gmailā, bet tas jau nav nekāds nopietnais backups, vēl šis tas ir diskos, bet arī nav nopietni.
Es vairāk domāju regulārus backupus.
Kāda iespēja, ka tas otrs HDD nobruks reizē ar pirmo? Lielākais briesmu radītājs, kas spētu reizē nokaut divus HDD, ir NONAME baroklis, kas iepirkts par kādiem padsmit latiem. Taču tā kā izmantoju BRAND NAME barokli ar pietiekamu jaudas rezervi, šī lieta man nav aktuāla.

Kādi vēl varianti 2 HDD nokaušanā? ugunsgrēks? Zemestrīce? Plūdi/ Very HappyVery HappyVery Happy
Varbūt elektrības traucējumi? Ļoti neliela iespējamība.
Zibens spēriens privātmājā?
...
Raimz rakstīja:Kādi vēl varianti 2 HDD nokaušanā? ugunsgrēks? Zemestrīce? Plūdi/
Varbūt elektrības traucējumi? Ļoti neliela iespējamība.
Zibens spēriens privātmājā?
...
Vienkārši pa nakti kāds atnāk un nopi*ģī tavu datoru.
Kaspars Balodis rakstīja:Vienkārši pa nakti kāds atnāk un nopi*ģī tavu datoru.
+1
Nu ja runā par speršanu, tad lielāka iespējamība tā pazaudēt savu kasti tomēr laikam ir pa dienu.
Lapas: 1 2
Atsauces saites