fizmati.lv forums

Pilnā versija: Studentu dienas Jelgavā
Jūs pašlaik aplūkojat satura saīsināto versiju. Skatīt pilno versiju ar atbilstošu noformējumu.
Lapas: 1 2 3
saņemās Fizmati. nav daudz laika atlicis līdz Jelgava ieraudzīs(es vismaz ceru), ko nozīmē vārds fizmati! reku šeku būs neliels info! http://www.llusp.lv/sdienas.php?gads=2005&x=on Exclamation Laughing
ja tur buus jaakodee, tad es braucu Laughing

Guest

Tans,tur jau bez studentdienām Jelgavas studenti kodē kā pasaules lielākie kodētāji.Tad iedomājies kāds ārprāts tur notiks studentdienās!
Ziņojums pievienots no fizmati.lv WAP

Guest

He he, pagaajusho gad biju tur, baigi jautri gaaja. Domaju, ka shogad vares ari izversties!

Štolcers

davai novaacamies kaads bars un aizbraucam
ir arī jāņem vērā tāds staff, ka 18 nov ir brīvsSmile
par izklaidēm 17jā sūdzēties nvarēs, jo viss sākas jau no agra rīta!
He he, braucat visi fizmati, ir vajadzīgs atbalsts, jo 3 no 5 cilvēkiem, kas pārstāvēs Latvijas Universitāti būs no Fizmatiem:DDDD
moz dereeja aizbraukt, a kaada programma jaakodee, vai jav sakodeeta un zinaama??
Šmī, atkal ar Ķuzi tusēsi? Very Happy
nē šoreiz piedalīšos jautrajos un asprātīgajosWink

un šogad jābūt daudz vairāk fizmatiem nekā pagājušogad!!!
Cikos ir "no rīta"?
līdz ar pirmo atvērto pudeli Very Happy
Wink nais Wink
tikvien tā lieta jādara kopā,
jāparāda vislatvijas studentiem fizmatu orandžo zeltu
Par fizmatu savākšanu es tagad jau domāju. Jo tas būtu nopietns spēks, respektīvi bars oranžo. Kā nekā ļoti daudz būs citu augstskolu pārstāvju.
Plus pie tā visa gribu pateikt, ka nedrīkst aizliet viepli un bļaustīties fizmati, jāuzvedas kulturāli, jābūt foršiem un reizē arī pamanāmiemWink
Kautkad dīzumā iepostošu pasākuma programmu, izmaksas, vilcienu sarakstu utt..
Lapas: 1 2 3
Atsauces saites