fizmati.lv forums

Pilnā versija: Studijas uzsakot.
Jūs pašlaik aplūkojat satura saīsināto versiju. Skatīt pilno versiju ar atbilstošu noformējumu.
Lapas: 1 2 3
Ta ka esmu pazaudejis lapu ar lietotajvardu luis.lv neesmu informets par aktivitatem. Tatad kads varetu pateikt vai Fizikas bakalaura jaunajiem studentiem pirma tiksanas tiesam ir Baldone? Surprised
ja, vai Arestotelī, nu vai arī 06.09. Smile
luis.lv tu par Baldoni neizlasīsi.
gadījumā 1. kursam arī nav jāreģistrējas luisā?
Jā fiziķiem pirmā tikšanās ir Baldonē (tiem, kas tur būs), ja vien foršie fiziķi neizdomā saskrieties ātrāk Smile

PinaCalada rakstīja:ja, vai Arestotelī, nu vai arī 06.09. Smile

Nē nevar 06.09. Smile Vajag visiem braukt uz Baldoni, lai mēs būtu pilnā sastāvā Smile

dambō bet rōzā rakstīja:gadījumā 1. kursam arī nav jāreģistrējas luisā?

Nē, pirmkursniekiem priekš tam ir paredzēta reģistrācijas nedēļa, kura jau sen pagājusi Smile Mēs muļķi vienkārši nemākam piereģistrēties caur internetu, tāpēc mums uztaisa īpašu nedēļu Very Happy Bet ja nopietni, tad mūsu reģistrēšanās notika jau brīdī kad parakstījām līgumus.
Planotaja ko izsniedza pieregistrejoties augusta sakuma si nedelja ir atzimeta ka registracijas nedela. Tatad velreiz japieregistrejas vai tas ir tiem kuri nepaspeja vai ka ?
tas tiem, kuriem ir izvēle kursiem. tev kā 1. kursam nav izvēles.
(31.08.2010 12:54 )dambō bet rōzā rakstīja: [ -> ]tas tiem, kuriem ir izvēle kursiem. tev kā 1. kursam nav izvēles.

neskatoties uz to, tomēr arī pirmajam kursam ir luis'ā jāreģistrējas gan semestrim gan tiem priekšmetiem visiem.. Smile
Te jau akal tiek dezinformēta sabiedrība Smile

Par pirmkursnieku reģistrēšanos:
Lai pārliecinātos, ka man ir taisnība uzzvanīju tiko deknātam (pēc balss spriežot runāju ar Čerānes kundzi),

Pirmursniekiem luisā NAV jāreģistrējas, BET pirmkursniekiem vismaz vienu reizi IR jāielogojas sistēmā pirms studijām.

Šis protams attiecas tikai uz pirmo semestri, otrajā semestrī jau būs cita dziesma.
(31.08.2010 13:34 )Fuksis rakstīja: [ -> ]Te jau akal tiek dezinformēta sabiedrība Smile

Par pirmkursnieku reģistrēšanos:
Lai pārliecinātos, ka man ir taisnība uzzvanīju tiko deknātam (pēc balss spriežot runāju ar Čerānes kundzi),

Pirmursniekiem luisā NAV jāreģistrējas, BET pirmkursniekiem vismaz vienu reizi IR jāielogojas sistēmā pirms studijām.

Šis protams attiecas tikai uz pirmo semestri, otrajā semestrī jau būs cita dziesma.

tad kam pie velna es tur piereģistrējos?? Rolling Eyes
To nu es nezinu Smile Visticamāk tu sačakarēji visu savu nākotni... arī savu bērnu un viņu bērnu un viņu bērnu bērnu nākotni... Tagad tu esi nolādējis visu savu dzimtu Very Happy
nu neko darīt, būs vien nākamgad jāmēģina vēlreiz.. Sad
vismaz varēsi izbaudīt 2 baldones Laughing
Sakiet, lūdzu, a maģistriem arī ir jābrauc uz to Baldoni?
tu to tā raksti, ka izklausās ka Baldones akmens raktuves ir obligāts pasākums.

izlabo jautājumu uz "Vai 1. kursa maģistri arī skaitās pirmkursnieki?"
(31.08.2010 13:36 )A.A rakstīja: [ -> ]tad kam pie velna es tur piereģistrējos?? Rolling Eyes

Viens variants ir stipendija. Otrs - studiju/studējošā kredīts. Trešais - Baltic Miles.
Lapas: 1 2 3
Atsauces saites