17.01.2011, 19:40
17.01.2011, 21:44
Tikko nosūtīju tev e-pastu. Palika labāk?
17.01.2011, 23:10
(17.01.2011 21:44 )Blekss rakstīja: [ -> ]Tikko nosūtīju tev e-pastu. Palika labāk?
Jā, tagad jūtos super. Vēl joprojām, ja ir kāds, kas saprot analītisko ģeometriju un vēlas nopelnīt, detaļas pa e-pastu.
18.01.2011, 22:04
Labaak jau detaljas sheit, jo man nav laika nezin cik ilgi chatot pa pastu, lai noskaidrotu, ka potenciaalaa skolnieka intereses nav savietojamas ar maneejaam.
Piemeeram, kaads ir kursa apjoms, apskataamaas teemas. Kaads ir saakotneejais zinaashanu liimenis un kaads - tas ko gribi sasniegt (atziime kaa noveerteejums derees)? Tu gribi privaatskolotaaju vai maajas darbu rakstiitaaju?
Maajasdarbu diedeleetaajus sheit nemiil, bet veeleeties kaut ko saprast un samaksaat privaatskolotaajam nav nekas apkaunojoshs.
Piemeeram, kaads ir kursa apjoms, apskataamaas teemas. Kaads ir saakotneejais zinaashanu liimenis un kaads - tas ko gribi sasniegt (atziime kaa noveerteejums derees)? Tu gribi privaatskolotaaju vai maajas darbu rakstiitaaju?
Maajasdarbu diedeleetaajus sheit nemiil, bet veeleeties kaut ko saprast un samaksaat privaatskolotaajam nav nekas apkaunojoshs.
19.01.2011, 00:29
es jau atradu cilvēku, un diedelēt, lai pilda manus mājasdarbus es nemaz netaisījos, un pat ja taisītos, es biju uzrakstījis, ka piedāvāju samaksu, kā gadījumā tās ir parastas darba attiecības, nevis diedelēšana, blekss, ja nu gadījumā tev liekas savādāk, tu neesi pārāk asprātīgs...
topiku var slēgt
topiku var slēgt
19.01.2011, 00:46
Nevienu brīdi necentos būt asprātīgs, tikai izpildīju vienu no taviem pavēles izteiksmē izteikto lūgumu, bet tu uzreiz brauc virsū ar apvainojumiem