fizmati.lv forums

Pilnā versija: IQ tests
Jūs pašlaik aplūkojat satura saīsināto versiju. Skatīt pilno versiju ar atbilstošu noformējumu.
Lapas: 1 2 3 4
135
šitas tests tād sviests vien i.. man tikai 135.. Wink njaa peedeejais jautaajums bij bik savadaaks nekaa citi bet kopsummaa njemot visi jautaajumi bija viegli... Smile viegli izprotami..
man gan 121 , bet daudz sakribu ta ari neatradu
voofy rakstīja:šitas tests tād sviests vien i.. man tikai 135.. Wink njaa peedeejais jautaajums bij bik savadaaks nekaa citi bet kopsummaa njemot visi jautaajumi bija viegli... Smile viegli izprotami..
Nemuuldi Tev grūti saskatīt sakarību starp to ko dara kreisā un ko labā roka Very Happy
Jeb arī testu pildīji pālī, tā pat kā nāci uz lekcijām?

/128
Uz 4 jautājumiem tā arī neatbildēju. 130... Rolling Eyes
143!! Very Happy pirms testa jāēd sokolāde. Pēdējās piecas bildes tāds sviests, bet sakarība ir.
HAAAAa es ar 4 gadu marihuanas pieredzi un protams zem viņas ieguvu 113 !!!Nice!!!
126 Smile
kaut kad pildīju - 133, diezgan viegls likās, bet par pēdējiem piekrītu Smile
es gan savu rezultaatu nedrukaashu, negribu notraipit ar kaunu gudraako fakultaati LatvijaaVery Happy
Esmu par slinku, lai viņu pildītu, bet dabūju 90 sākot laikam d, nu tas kurš pirmajā pareizs, un tad ejot pa apli pulksteņa rādītāja virzienā pa atbildēm Very Happy
vot to es saucu par objektiivu intelektuaalaas attiistiibas raadiitaaju(domaats tas IQ testsVery Happy)
laikam es te viniigais stuulbens ar 105 Sad
(25.02.2006 23:03 )Guest rakstīja: [ -> ]138 Cool
he , man 143!!!RazzRazzRazzRazzCoolCoolCool
(13.12.2008 16:57 )siets rakstīja: [ -> ]143!! Very Happy pirms testa jāēd sokolāde. Pēdējās piecas bildes tāds sviests, bet sakarība ir.

jei j man ar 143...ak mēs gudrīši...CoolCoolCoolCool nop..jāēd ir "Snikers"..!
(01.03.2009 22:29 )smackt rakstīja: [ -> ]
(25.02.2006 23:03 )Guest rakstīja: [ -> ]138 Cool
he , man 143!!!RazzRazzCoolCool
(13.12.2008 16:57 )siets rakstīja: [ -> ]143!! Very Happy pirms testa jāēd sokolāde. Pēdējās piecas bildes tāds sviests, bet sakarība ir.

jei j man ar 143...ak mēs gudrīši...CoolCool8)nop..jāēd ir "Snikers"..!

Jaa jaa, noteikti taadi gudriishi, ka sagooglojaat atbiles saakumaa savu snickers eedot Laughing
Lapas: 1 2 3 4
Atsauces saites