Rakstīt ziņojumu 

Pavediena vērtējums:
  • 0 balsis - 0 vidējais
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Laboratorijas darbi-par samaksu
Autors Ziņa
Tunica_albuginea Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojumi: 10
Pievienojās: May 2013
Reputācija: 0
Ziņojums: #1
Laboratorijas darbi-par samaksu
Viens loti izmisis medfaka 1.kursa students gatavs samaksat lvl10, ja tiks izpilditi 5 laboratorijas darbi (teoretiskais pamatojums+aprekins, secinajumi), balsoties uz merijumiem un laboru aprakstiem. Labori - spiedes deformacija, fokometrija, zemes magnetiskais lauks, spuldzites pretestiba (virknes, || slegums), cilindra merisana+kludu aprekina trenins.

Daudz laika tas neaiznems.

Vrbt jus tas nav ieinteresejas, bet, ja zinat kadu, kiram tas varetu but aktuali, ludzu, padodat zinu talak.
20.05.2013 23:17
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Aivis Atslēdzies
Senior Member

Ziņojumi: 269
Pievienojās: Apr 2006
Reputācija: 5
Ziņojums: #2
RE: Laboratorijas darbi-par samaksu
(20.05.2013 23:17 )Tunica_albuginea rakstīja:  lvl10, ja tiks izpilditi 5 laboratorijas darbi

10Ls par 5 darbiem? Hmmm, tāks, protams, varu konsultēt, bet par to cenu tā var būt tikai konsultācija teiksim uz 2h, ja viņš pats vēlas mācīties. Man visi tie darbi ir izpildīti un efektīvi māku mācīt.
24.05.2013 00:12
Apskatīt lietotāja interneta adresi Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Blekss Atslēdzies
Senior Member

Ziņojumi: 712
Pievienojās: Aug 2005
Reputācija: -2
Ziņojums: #3
Ja es pareizi saprotu tad medfak ir medicīnas fakultāte?

Ja augstākminētais pieņēmums/jautājums ir patiess, tad sanāk tā - tu kādam samaksā 10 LVL, tas kāds kko dara "tavā labā", un liktenis kā, jau kārtīgs jokdaris, pēc gadiem arī tevi izlaiž cauri fakultātei ar visu diplomu un tu kļūsti par medicīnas darbinieku... protams šis nav vienīgais joks ko liktenis māk izspēlēt - augstāk minētais "kāds" saslimst, nonāk medicīnas iestādē, tur sastopas ar tevi, bet tu visu salaid dēlī jo esi bijis pa stulbu/slinku lai iemācitos pats un rezultātē šis "kāds" atdod galus pāragrā nāvē... vei vēl labāk - saslims ši "kāda" bērni un tālākais notiek kā jau aprakstīts.

Īsāk sakot tu piedāvā nokillot kādu pa 10LVL, lēti...

Tici vai nē, bet ir kautkāds pamatojums tam kāpēc tev māca to ko māca, man arī skolas laikā likās ka nekad dzīvē nevajadzēs piemēram triganometriju un tamlīdzigu "šitu", bet, ceļot mammai siltumnīcu un domājot optimālo plēves laukumu, nācas ņemt grāmatu un atcerēties vienu otru formulu Smile
24.05.2013 02:15
Junior Member
**

Ziņojums: #4
(24.05.2013 00:12 )Aivis rakstīja:  
(20.05.2013 23:17 )Tunica_albuginea rakstīja:  lvl10, ja tiks izpilditi 5 laboratorijas darbi

10Ls par 5 darbiem? Hmmm, tāks, protams, varu konsultēt, bet par to cenu tā var būt tikai konsultācija teiksim uz 2h, ja viņš pats vēlas mācīties. Man visi tie darbi ir izpildīti un efektīvi māku mācīt.

Kolēģis piekrita konsultācijai!

(24.05.2013 02:15 )Blekss rakstīja:  Ja es pareizi saprotu tad medfak ir medicīnas fakultāte?

Ja augstākminētais pieņēmums/jautājums ir patiess, tad sanāk tā - tu kādam samaksā 10 LVL, tas kāds kko dara "tavā labā", un liktenis kā, jau kārtīgs jokdaris, pēc gadiem arī tevi izlaiž cauri fakultātei ar visu diplomu un tu kļūsti par medicīnas darbinieku... protams šis nav vienīgais joks ko liktenis māk izspēlēt - augstāk minētais "kāds" saslimst, nonāk medicīnas iestādē, tur sastopas ar tevi, bet tu visu salaid dēlī jo esi bijis pa stulbu/slinku lai iemācitos pats un rezultātē šis "kāds" atdod galus pāragrā nāvē... vei vēl labāk - saslims ši "kāda" bērni un tālākais notiek kā jau aprakstīts.

Īsāk sakot tu piedāvā nokillot kādu pa 10LVL, lēti...

Tici vai nē, bet ir kautkāds pamatojums tam kāpēc tev māca to ko māca, man arī skolas laikā likās ka nekad dzīvē nevajadzēs piemēram triganometriju un tamlīdzigu "šitu", bet, ceļot mammai siltumnīcu un domājot optimālo plēves laukumu, nācas ņemt grāmatu un atcerēties vienu otru formulu Smile

Es apzinos, kāpēc man jāmācās ntie priekšmeti un es vēl eju uz papildus priekšmetiem Wink Very Happy bet nu cilvēki ir dažādi. ir tādi, kuri nav stulbi, bet slinki; ir tādi, kuriem nav intereses par citiem priekšmetiem, tikai par tiem interesējas, kas ir tieši saistīti ar konkrēto nozari. un nevienam nav tiesības tos cilvēkus nosodīt.

es neko nepiedāvāju (nokillot kādu or smthng else), es pat neesmu starpnieks, es vnk izpalīdzu bēdā nonākušajam studentam.

gan jau starp fizmatiem, ekonomistiem, biologiem utt arī ir tādi, kuriem kāds kko pilda un neviens taču nesaka, kādas varētu būt tam visam sekas.

Manuprāt, ļoti daudzās augstskolās studentiem kāds izpilda viskkādus darbus, uzraksta referātus utt. Tā kā tas nav nekāds jaunums.
(Šo ziņojumu pēdējo reizi modificēja: 24.05.2013 17:01 Tunica_albuginea.)
24.05.2013 16:56
Blekss Atslēdzies
Senior Member

Ziņojums: #5
Jā un mikrorajonies bieži naktīs var dabūt pa purnu un tevi var aplaupīt, tas ar nav nekāds jaunums. Tas tā normāli un pret to nevajadzētu cīnīties! ASV nav nekāds jaunums ka kāds publiskā vietā apšauda cilvēkus. Tas tā normāli un pret to nevajadzētu cīnīties!

"Ja visi, tad es ar" - nodomāja latvietis, iesēdās sūdu čupā un sāka sūdzēties par neciešamo smaku...
24.05.2013 19:17
Junior Member
**

Ziņojums: #6
Es neesmu karavadonis, lai vaditu cilvekus uz Sveto zemi, kur ir zala zale, zilas debesis, godigums un ciena.
24.05.2013 21:13
Aivis Atslēdzies
Senior Member

Ziņojums: #7
Zvani un Blekss atslābsti! Nav svarīgi, kādā veidā kāds kaut ko iemācās! Vai pats buras tam visam cauri, vai kāds efektīvi iemāca. Kādam kaut ko speciāli pildīt, lai arī to varētu darīt, neļauj mans slinkums. Very Happy Varu mācīt, jo patīk mācīt un reku runā pa tiešo: 27554775!
26.05.2013 01:59
Apskatīt lietotāja interneta adresi Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Blekss Atslēdzies
Senior Member

Ziņojums: #8
Aivi, ja runa ir par mācišanu, mācīšanos vai vienk "mācos , bet neiebraucu" tad man nav nekādu iebildumu, gluži pretēji - tas ir apsveicami, taču šajā gadijumā man tas vairāk atgādina "izdari visu, es dabūšu diplomu" variantu...
26.05.2013 02:51
Junior Member
**

Ziņojums: #9
(26.05.2013 01:59 )Aivis rakstīja:  Zvani un Blekss atslābsti! Nav svarīgi, kādā veidā kāds kaut ko iemācās! Vai pats buras tam visam cauri, vai kāds efektīvi iemāca. Kādam kaut ko speciāli pildīt, lai arī to varētu darīt, neļauj mans slinkums. Very Happy Varu mācīt, jo patīk mācīt un reku runā pa tiešo: 27554775!

Ziņa tika nodota kolēģim Smile
26.05.2013 13:26
Aivis Atslēdzies
Senior Member

Ziņojums: #10
(26.05.2013 02:51 )Blekss rakstīja:  "izdari visu, es dabūšu diplomu" variantu...

Par 10Ls uztaisīt 5 laborus, no manas puses biki par lētu būtu. Man viena labora apstrāde parasti aizņem pat 6..8h, jo gribu skaisti uztaisīt. Nav grūti iedomāties, cik tāds mana līmeņa cilvēks stundā pelna un par cik atmaksājas man to darīt. Very Happy Tomēr atzīšos, ka par lielu naudu būtu gatavs izpildīt pilnībā, jo tāpat labi zinu, ka, piemēram, manā darbā nepietiek ar formālu izglītību, bet tiek prasītas reālas zināšanas. Cilvēks pats būs zaudētājs, ja dabūs īsti sev nederīgu bakalauru. Ne jau es būšu "pasaules glābējs", lai katrs pats izvēlas, kā darīt.
26.05.2013 21:16
wolvenforest Pieslēdzies
Posting Freak

Ziņojumi: 89 348
Pievienojās: Dec 2022
Ziņojums: #11
Kbps79.8плосCHAPClifOuveBeyoПетерассБажеWindDelhSnooOrieЦветSympDjanFiskDarkJokaкандзапимарш
СодеIrisЛьвоАнтоOreaPantсертMarkDaniGreeабхаXVIIДебоHousPenhMantкороустрJuliXVIIПинчугростол
ColgXIIIAntoTituКлимXVIIКозьColllighШороТомаReevMagiArmaEdmuУгрюгубеAgatразнБабуMircChriCaly
UnreCallJackTessБобрСереRobeMeieШколRealSupeFullБольNasoянваWoltПоруэкраBenoЧалоIrisизгоPhil
FuxiKiridiamзакаРоссМБасАмиробраБондTranнаслВитоТюшкAndrиспоNasoдопоDuccKiriЛобеКитаBoyzRoma
AwakукраповеQF00HDMISamsZanuГермLoveStarИллюJardHallХудоPartPachRock9121PerfSuprнероспецSufi
polyкнижVictукраPaulискуWindPoweначиPhilWinxRedmигруMandRoyaЛитРLizaDionШироАртиWingГригради
ЛитРДмит(194XVIIавтоиздаБогаМаркфакуНикоакадTwelGogoSoutAlbuИллюNickDaviЧиркнабеCapiMalcМатю
РадыЛубкШарымузыСодеGoldЩепиКареКлимСахаКлемSoulPerfPlayавтоLuciИллюSpeeчитаAstrinteQF00QF00
QF00ЯськJostуверИллюTokiвводАромРазмВассСодеМыльШтолtuchkasИллюGlee
20.03.2023 00:05
Rakstīt ziņojumu 

Lēciens uz forumu:

Kontaktifizmati.lvAtgriezties uz augšuAtgriezties pie saturaArhīva skatsRSS sindikācija