fizmati.lv forums
Kaa pielikt disku RAID5 masiivam? - Izdrukas versija

+- fizmati.lv forums (http://fizmati.lv/forums)
+-- Forums: Informācijas tehnoloģiju lietas (/forum-118.html)
+--- Forums: Datortehnikas detaļas (/forum-93.html)
+--- Pavediens: Kaa pielikt disku RAID5 masiivam? (/thread-1264.html)



Kaa pielikt disku RAID5 masiivam? - FlyingSaucer - 27.10.2006 15:20

Cik viegli vai gruuti ir pielikt klaat veel vienu disku (vai vairaak) RAID 5 masiivam? Kontrolieris visdriizaak buus software uz WinXP


RE: Kaa pielikt disku RAID5 masiivam? - Ēriks Klotiņš - 27.10.2006 16:15

Viegli..

Kads jautājums tāda atbilde..

Skaties sava raid controliera manuālī..


RE: Kaa pielikt disku RAID5 masiivam? - Kaspars Balodis - 27.10.2006 23:51

Ja disks saucās P, tad liec sākumā Very Happy


RE: Kaa pielikt disku RAID5 masiivam? - FlyingSaucer - 30.10.2006 11:25

Man interesee teoreetiski, vai tas vispaar ir iespeejams.

Tas ir tik vienkaarshi kaa- piespraud, atkjekesee ka buus pie RAID, un lieto.

vai varbuut turi ir kaut kaads rebulding time (vai es nezinu, kaut kas taads) kad pashreizeejaa informaacija tiek paarkaartota pa visiem diskiem (arii jauno)

vai arii - tas nav iespeejams, jaanomet viss esoshais masiivs un jaasaak taisiit no jauna (pieliekot jauno disku). Infomraacija, protams, pazuud ja vien nav backup's

Kursh no shiem scenaarijaiem? Varbuut ir veel kaads ko es neizpiipeeju?


PS: Man shis ir vajadziigs, jo bankaa, kur straadaaju, DB kljuvusi paaraak liela vajag uzsist uz lielaaka "diska" Very Happy


RE: Kaa pielikt disku RAID5 masiivam? - ki - 01.11.2006 21:39

praktikantus laizh pie DB tik zemaa (hardware) liimenii?
tikai nesaki, ka taa ir hansabanka! :)