fizmati.lv forums
remote - Izdrukas versija

+- fizmati.lv forums (http://fizmati.lv/forums)
+-- Forums: Pārējās lietas (/forum-76.html)
+--- Forums: Beztēma (/forum-78.html)
+--- Pavediens: remote (/thread-2329.html)



remote - telezypher - 09.01.2008 20:00

man ir windows xp profession sp2
pec domas ja atveru My computer properties tur vajadzetu but
tadam tabam "Remote" bet man tur vina nav
meginaju parinstalet remote desktop no windows diska
sanemu zinojumu ka jau ir ienstalets lai apskatos
Start Menu\Programs\Accessories\Communications
bet tur ari nav remote desktop

kadam nav tads jox gadijies ?


RE: remote - Gvido Sproģis - 10.01.2008 09:57

Kā ar lietotāja tiesībām?

ir tač daudz citu remotu softu: vnc, Radmin


RE: remote - coud - 10.01.2008 14:23

Start->Run->mstsc
un nospied Enter

Vai arī izveido uz desktopa Shortcatu->
1.uz desktopa labā peles poga
2 new->Shortcut
3. laukā Type the location of the item: ieraksti mstsc
4. laukā Type a name for this shortcut ieraksti Remote(vai vienalga ko)
5.Finish


RE: remote - telezypher - 10.01.2008 18:56

Remote es mekleju jo vajadzeja startet/enablot Terminal services
uz kura balstas Remote cik daudz es zinu
domaju ja atradisu remote dabusu ari Terminal Services
iex Control Panel/ Adminstration tools/ Services vinu neatrodu
mans joka formulejums bija slikts Very Happy