![]() |
Kaut kāds mails no fizmatiem.... + mani superīgie komentāri - Izdrukas versija +- fizmati.lv forums (http://fizmati.lv/forums) +-- Forums: Nenopietnas lietas (/forum-64.html) +--- Forums: Kurtuve (/forum-136.html) +--- Pavediens: Kaut kāds mails no fizmatiem.... + mani superīgie komentāri (/thread-2910.html) |
Kaut kāds mails no fizmatiem.... + mani superīgie komentāri - Cirvis - 18.09.2008 01:25 ello spameri? ![]() Vispārīgais jautājums ir: Kas ir darba grupa? ![]() 2. jautājums: cik ātri šo topicu izdzēsīs? [lai gan beztēma šī ir ![]() Citāts:Esi sveiks! un atlikušie komentāri Citāts:labot gramatikas kļūdas;ne tā fakultāte Citāts:kodēt PHP vai CSS;gadās Citāts:regulāri ieskatīties fizmati.lv;patīk, bet bano pārāk bieži, lai gan pēdējā laikā nav novērots bans Citāts:komunicēt ar fakultātes vadību, lektoriem un citiem patīkamiem cilvēkiem;Borzovs ir forumā, ko vēl? ![]() Citāts:runāt ar sponsoriem;man nevajadzētu Citāts:maketēt (zīmēt ar datoru);ar ko maketus taisa? 3D max? ![]() Citāts:iegūt daudz draugu;draugiem.lv? ![]() Citāts:ar laiku kļūt atpazīstami un iegūt labu ierakstu CV un/vai darbu.kurš gan ko tādu varētu gribēt... atpazīstami - mēs varam kļūt par kino zvaigznēm? RE: Kaut kāds mails no fizmatiem.... + mani superīgie komentāri - Toms Mikoss - 18.09.2008 09:27 Publisks fui Kirilam: nekam nederīgos nevajag aicināt strādāt SP ![]() Bet vispār iesaku izlasīt tekstu uzmanīgāk, un mazliet pakustināt smadzeni. RE: Kaut kāds mails no fizmatiem.... + mani superīgie komentāri - Cirvis - 18.09.2008 10:29 Toms Mikoss rakstīja:Publisks fui Kirilam: nekam nederīgos nevajag aicināt strādāt SPpiekrītu Toms Mikoss rakstīja:un mazliet pakustināt smadzeni.pārāk grūti ![]() Citāts:Nav svarīgī, vai esi meitene vai puisis, kā arī kāda ir Tavu matu krāsa garums vai kurpju izmērs!Puisis, laikam brūni mati, aptuveni 42 izmērs kedām Citāts:Nav svarīgī, vai esi meitene vai puisis, kā arī kāda ir Tavu matu krāsa garums vai kurpju izmērs! Nav svarīgi vai tu deri kaut kam, vai nederi. acīmredzot googlegroups nemāk izšķirot Kirila vietā to kurš derīgs un kurš nē RE: Kaut kāds mails no fizmatiem.... + mani superīgie komentāri - Kristaps Kūlis - 18.09.2008 20:58 Citāts:Īpaši tiek gaidīti cilvēki, kam patīk un kas vēlas (pietiek, ja izpildās vismaz viens punkts)Jamie aizmirsa pieminēt par to, ka jāprot sūtīt spazmas!!! RE: Kaut kāds mails no fizmatiem.... + mani superīgie komentāri - viszinisa - 18.09.2008 22:13 Cirvis rakstīja:elloTopiku neizdzēsa, bet autoru nobanoja ![]() |