![]() |
Nakts skrējiens Rīgas svētkos - Izdrukas versija +- fizmati.lv forums (http://fizmati.lv/forums) +-- Forums: Studentu lietas (/forum-35.html) +--- Forums: Pasākumi (/forum-117.html) +--- Pavediens: Nakts skrējiens Rīgas svētkos (/thread-4461.html) 1 2 |
Nakts skrējiens Rīgas svētkos - Ingrīda - 17.08.2010 15:04 Fizmati jau vairākkārt ir pierādījuši sevi kā sportisku, aktīvu un izturīgu tautu, tāpēc ir piedāvājums, kas neļautu ierūsēt šajā karstajā vasarā. ![]() 21.augustā Rīgas svētku laikā jau otro gadu pēc kārtas notiks O!Kartes Nakts skrējiens. Pirms kāda laika jau izskanēja ideja par to, ka fizmati varētu savākties uz kādu skriešanas maratonu vai tamlīdzīgi, tad nu šī ir lieliska iespēja! Kāpēc tieši šis varētu būt TIK labs? Jo: 1) kā jau nosaukums liecina - šis būs nakts skrējiens; 2) visas trases garumā skrējējiem nebūs laika garlaikoties, jo izklaidēs DJ, jau zināmi un ne tik zināmi mūziķi, gaismas šovi, karsējmeitenes (par karsējpuišiem man info nav).. 3) finišētājiem pārsteigums, par kuru vēl neviens nerunā; 4) uzreiz pēc skrējina beigām plkst. 23:00 būs uguņošana. Šī būtu lieliska iespēja izskrieties, izbaudīt vēl pēdējās vasaras dienas, kā arī pie reizes pareklamēt fizmatus. Skrējiena tērps. Jā, skrējējiem ir jāpadomā par savu īpašo nakts tērpu. Šeit noteikti var likt lietā izdomu, bet tā kā ar to mums nav problēmu, tad atliek tikai vienoties, kad būs zināms skrējēju sastāvs. Tiesa - jārēķinās ar oranžās krāsas dominēšanu. ![]() Šeit ir redzama trase: http://www.okartesnaktsskrejiens.lv/lv/trases-karte/ Rakstiski tas būtu apmēram šādi: 11.Novembra krastmala, Muitas iela, Vanšu tilts, apgriešanās skriešanai pretējā virzienā pie Ķīpsalas, Vanšu tilts, Z.A.Meierovica bulvāris, Aspazijas bulvāris, Audēju iela, Kungu iela, un, skrējiena finišā atgriežoties, 11.Novembra krastmala. Kopumā - 5km (kā redzat, nav jābūt pašam labākajam skrējējam, lai ņemtu dalību). Iesildīšanās un mūzikas programma skrējienam sākot no 20:30. Kā jau lielākajā daļā šādu pasākumu, ir arī dalības maksa. Šoreiz tā tiešām ir simboliska - 2,89 LVL. Bet visiem O!Kartes klientiem, kas O!Karti izmanto vismaz 2 mēnešus, dalības maksa ir 1,89 LVL . Šeit ir visāda interesanta informācija - programma, mūzika, bildes utt. no pagājušā gada skrējena: http://www.okartesnaktsskrejiens.lv/lv/sakumlapa/ Ja esi izlēmis, ka vēlies skriet, tad dod ziņu, sūtot e-pastu uz ingrida.bulina@fizmati.lv. Noteikti vari līdzi ņemt līdzi arī savus kursabiedrus, ex-fizmatus un citus ar fizmatiem saistītus cilvēkus, bet galvenais informē mani līdz 19.08!! 20.08. ir pēdējā reģistrācijas diena, bet komandai ir jāizdomā par tērpiem, tāpēc neatliekam pieteikšanos uz pēdējā brīža pēdējo brīdi. Pasākums labs! Aicinu piedaīties, jo, kā zināms, vienalga, cik traka vai mierīga - kopīga atpūta vieno! Aicināti, protams, ir arī topošā pirmā kursa studenti. RE: Nakts skrējiens Rīgas svētkos - Fuksis - 17.08.2010 17:05 A es pirmstam varēšu iegādāties oranžo kreklu? Neesmu paspējis nopirkt par cik esmu tikai pirmkursnieks ![]() RE: Nakts skrējiens Rīgas svētkos - Ingrīda - 17.08.2010 17:20 Jā, ja skriesi, kreklu pirms tam varēsi iegādāties. Tiesa - pēc skrējiena līdz Baldones beigām palūgsim to atpakaļ. RE: Nakts skrējiens Rīgas svētkos - Fuksis - 18.08.2010 08:11 A ja nu es izdomāju nebraukt uz Baldoni ![]() RE: Nakts skrējiens Rīgas svētkos - dambō bet rōzā - 18.08.2010 08:18 Tad tev sadzīs pēdas, piespiedu kārtā aizvedīs uz Zeļļu parku un tur pat ieraks zemē. RE: Nakts skrējiens Rīgas svētkos - Ingrīda - 18.08.2010 10:33 Tad Tu ļoti, ļoti daudz palaidīsi garām, bet kreklu tāpat atpakaļ dabūsi pēc Baldones. RE: Nakts skrējiens Rīgas svētkos - AŠ - 18.08.2010 15:31 Kreklu varēs iegādāties un pēc tam būs jāatdod? RE: Nakts skrējiens Rīgas svētkos - Ingrīda - 18.08.2010 15:35 (18.08.2010 15:31 )Andreass Šulcs rakstīja: Kreklu varēs iegādāties un pēc tam būs jāatdod? Tikai uz Baldone laiku vai arī jānosolās, ka Baldonē tas netiks vilkts. ![]() RE: Nakts skrējiens Rīgas svētkos - Daiga - 18.08.2010 15:50 Esmu pirmkursnieks un tad jautājums ir cik tad tas krekls maksā ![]() RE: Nakts skrējiens Rīgas svētkos - Ingrīda - 18.08.2010 15:53 Krekls maksā Ls3. Braucot atpakaļ no Baldones, tos būs iespējams iegādāties autobusā. ![]() RE: Nakts skrējiens Rīgas svētkos - dambō bet rōzā - 18.08.2010 21:52 Re ka vajadzēja to ēpastā ierakstīt. Tad zinātu. RE: Nakts skrējiens Rīgas svētkos - telezypher - 19.08.2010 06:52 es kad biju baldonē, staigāju fizmatu kreklu, kas tie par jaunumiem ? RE: Nakts skrējiens Rīgas svētkos - dambō bet rōzā - 19.08.2010 08:52 Tu esi vecs. ![]() RE: Nakts skrējiens Rīgas svētkos - Doktors Streindžlovs - 19.08.2010 12:40 (19.08.2010 08:52 )dambō bet rōzā rakstīja: Tu esi vecs. Vecs viņš ir, bet acīmredzot skarbāki laiki ir tagad. RE: Nakts skrējiens Rīgas svētkos - Līga Krūziņa - 22.08.2010 16:16 Ōsom! Bilde no skrējiena arī fizmatiem sava ![]() http://foto.delfi.lv/picture/1531505/ |