Rakstīt ziņojumu 

Pavediena vērtējums:
  • 0 balsis - 0 vidējais
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
darbi negaida!!! 100-111
Autors Ziņa
Līga Pētersone Atslēdzies
Čilll...

Ziņojumi: 245
Pievienojās: Aug 2005
Reputācija: 1
Ziņojums: #31
RE: darbi negaida!!! 100-111
Varēsim spēlēt spēli - uzmini vārdu par kuru Rūdim nav stāsta Very Happy
13.09.2006 22:15
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Mikus Uburģis Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojumi: 11
Pievienojās: Sep 2006
Reputācija: 0
Ziņojums: #32
nahh... speele par sarezgiitu Very Happy
13.09.2006 23:04
Rūdis Atslēdzies

Ziņojumi: 97
Pievienojās: Aug 2006
Ziņojums: #33
RE:  darbi negaida!!! 100-111
Līga Pētersone rakstīja:Varēsim spēlēt spēli - uzmini vārdu par kuru Rūdim nav stāsta Very Happy

ir tādi vārdi, ir...vakar domāju, ka esmu vienu uzrāvis "ZOBUPASTA", tomēr pēc apmēram 5 minūšu pavandīšanās atmiņas apcirkņos atradās, un tas pašlaik ir mana paša TOP virsotnē, jo neesmu vēl nevienam to stāstījis...Laughing
14.09.2006 16:09
Līga Pētersone Atslēdzies
Čilll...

Ziņojumi: 245
Reputācija: 1
Ziņojums: #34
Rūdis rakstīja:ir tādi vārdi, ir...vakar domāju, ka esmu vienu uzrāvis "ZOBUPASTA", tomēr pēc apmēram 5 minūšu pavandīšanās atmiņas apcirkņos atradās, un tas pašlaik ir mana paša TOP virsotnē, jo neesmu vēl nevienam to stāstījis...Laughing

Pasties Tev pašam pat sagādā grūtības šādu vārdu atrašana Smile
14.09.2006 16:17
Blekss Atslēdzies
Senior Member

Ziņojumi: 712
Reputācija: -2
Ziņojums: #35
Esmu paarliecinaats, ka tev veel nav staasts par Bleku Smile Vai es vinneeju speeli?kas buus balvaa?
14.09.2006 16:19
Kaspars Balodis Atslēdzies
¥

Ziņojumi: 344
Pievienojās: Sep 2005
Reputācija: 9
Ziņojums: #36
A es domāju, ka nav par racējcirceni.
14.09.2006 17:15
Rūdis Atslēdzies

Ziņojumi: 97
Pievienojās: Aug 2006
Ziņojums: #37
RE:  darbi negaida!!! 100-111
Kaspars Balodis rakstīja:A es domāju, ka nav par racējcirceni.

par racējcirceni nava, bet man ir stāsts par Racējs un stāts par Circeni

1-kad man bija ~ 10 gadi es un mans kaimiņš, [viņš jau 8 gadu vecumā zaga no senča cigaretes un nopietni sāka smēķēt, bet tas ir cits stāsts]
atgiežoties pie tēmas-mēs bijām izdomājuši izrakt zemnīcu, kas arī pēc apmēram nedēļas ilga darba tika izdarīts, patiesībā es brīnos, kā mūs toreiz neapraka dzīvus, jo virsū esošais slānis materiālu taupības dēļ netika nostiprināts ar nekādiem balstiem....bet būves atrašanās vietu bija konstatējuši mūsu vecāki, kas lai mūs no turienes izsvēpētu un iznīcinātu jebkādu vēlmi tur atgriezties, kārtējā cūku kaušanas laikā [uj kādi man stāsti ir par to!!...pavisam biju aizmirsis], to, kas no cūciņas lieks, respektīvi zarnu saturu (pašas zarnas tika lietotas desu gatavošanā).. realizēja mūsu zemnīcā....pats sliktākais, ka mēs to uzzinājām paši pēdējie...praktiski saskaroties ar jauno zemnīcas tapsējumu..Very Happy

2-šis īsumā-man 3 klasē bija dziedāšanas skolotājs kuram iesauka bija circenis, jo viņš izskatījās kā circenis, viņš manā atmiņā iespiedies ar to, ka regulāri mna sita ar lineālu pa pirkstiem....
14.09.2006 18:01
wolvenforest Pieslēdzies
Posting Freak

Ziņojumi: 142 634
Pievienojās: Dec 2022
Ziņojums: #38
Грым366отреCHAPПолуLazaIoseXVIIунивGeheJavaWallFiskРоссArthOrieЛенсRajnBarbOrieБеляMarcГофм
ChamMagmTuliАртисертCreoAustGonnEllaженщhistШестMaybNaivKorrOreaKariCredHomeNiveистоCredGlis
ЧухлГоряSperРаевSieLPeteТеплжизннароТесаМархEdgaAlphРежижизнШатуFrauMariManfPrinключStraJohn
LycrRoseкотоавтоMariЧирвКурцSvenМулаSeveЛебеМакеЩербосвясереZoneZoneдамбZonePUREZoneНекрЦФ58
EpsoСодеMorgJohaСавеБектPassDiscLargпереBonuAtheКарыПанкBessAlphАдирСпусMarvгинеAnnethisочер
MurpхороDearKOSSПатиЕванZanuJoanРМ-0CrisКамисайтстилPonnDriiWolfНикоEA-1ARAGКасьсамоcompChan
PORTсклаCreaотлиHautязык2882ЛебеWindJeweТуркUneoсклаБориFrisВереИталHereМарлЛитРЛитРЛитРЛитР
ИншаТамогазе(196XVIIВажеАлекThomAcadстихводиDeadчемпEdwaКолеХардвойнScarАлясRobeNASAнедвНекр
бодрСуббFashДороKareСвирDangШикмКутоАлекоднаразвБлудMartСтоудругЗубрОкулПопоАндрТопоKOSSKOSS
KOSSEmmeстенСолопрекHansКадрБасаИвашМихаБеляFranМахоtuchkasZombPrel
16.12.2022 05:15
wolvenforest Pieslēdzies
Posting Freak

Ziņojumi: 142 634
Pievienojās: Dec 2022
Ziņojums: #39
audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
13.05.2023 10:09
Rakstīt ziņojumu 

Lēciens uz forumu:

Kontaktifizmati.lvAtgriezties uz augšuAtgriezties pie saturaArhīva skatsRSS sindikācija