Rakstīt ziņojumu 

Pavediena vērtējums:
  • 0 balsis - 0 vidējais
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The best DVD±RW
Autors Ziņa
mazfits Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojumi: 49
Pievienojās: Jun 2005
Reputācija: 0
Ziņojums: #1
The best DVD±RW
Varbūt kāds var padalīties ar savu pieredzi? Kuras firmas ir labākas, uz kurām noteikti nevajag skatīties?

P.S. Gribu vienkāršu ierīci, bez LightScribe u.tml.
10.02.2007 10:48
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Agnia Atslēdzies
noname

Ziņojumi: 183
Pievienojās: Dec 2005
Ziņojums: #2
RE: The best DVD±RW
No pieredzes:
neskaties uz LG
skaties uz TEAC, NEC
10.02.2007 11:55
Muchacho Atslēdzies
Gangstar
**

Pievienojās: Oct 2005
Ziņojums: #3
Pašam man jau 3 gadus ir Pioneer (modelis A06) un esmu ļoti apmierināts - strādā bez problēmām. Vēl ļoti labus vārdus esmu dzirdējis par TEAC. Neiesaku ņemt Lite-on, jo mēdz ātri sačakarēties.
10.02.2007 12:38
Raimz Atslēdzies
Senior Member

Ziņojumi: 330
Pievienojās: Aug 2005
Reputācija: 5
Ziņojums: #4
Man vecajā kastē bija LG CD-RW - nebija nekādu problēmu. Jaunākajā kastē pabijuši 2 Samsungi: CD-RW par daudz trokšņo, bet ar DVD-RW problēmu nekādu.

Ir dzirdēts, ka tauta slavē NEC, bet pašam tāds nav bijis. Vēl ieteiktu paskatīties, lai pērkot līdzi nāk kāds softs (nu teiksim Nero OEM), lai nav softi jāzog Wink - cenu tas tāpat mainīs tikai par kādiem 5 latiem.
10.02.2007 12:43
Atslēdzies
Suq Madiq

Ziņojumi: 468
Pievienojās: Nov 2005
Reputācija: 11
Ziņojums: #5
Jā. NEC ir labs. Nekādas problēmas nav bijušas, kau arī man viens no lētākajiem modeļiem.

neiesaku tiešām Lite-on, iepriekšējais nenormāli grabēja.
10.02.2007 13:01
Apskatīt lietotāja interneta adresi Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Kristaps Grinbergs Atslēdzies
Vaislinieks

Ziņojumi: 163
Pievienojās: Feb 2005
Ziņojums: #6
Manuprāt visi viņi daudz maz līdzīgi. Katram no mums patīk viena firma. Man ir bijuši Lite-on un Samsung. Samsung nebija sevišķi labs, nerakstīja daļu diskus un skaļš arī. Pazīstu nu jau kādu bariņu cilvēku, kas pēc mana iniciatīvas iegādājušies Lite-on un viss strādā labi.
Pašam ir DVD-RW nu jau trīs gadus. Atceros, ka, pērkot pirms trīs gadiem, M79 džeki teica, ka nav prātīgi ņemt, ka plīsīšot, bet pirms nedēļas "noflašoju" un nu jau raksta ar 16x. Strādā tagad kā varenais vēl arvien. Smile
10.02.2007 20:02
Jancho Atslēdzies
Member

Ziņojumi: 131
Pievienojās: Sep 2005
Reputācija: -1
Ziņojums: #7
Man bija LG viens vecs, no laikiem kad tas veel bija daargs prieks un maksaaja virs 100ls, nekaadu probleemu, straadaa veel joprojaam, bet nepatika, tas ka speeja rakstiit tikai uz 1x, taapeec nopirku tagad NEC pa 30ls un esmu baigi apmierinaats pagaidaam. Raksta baigi aatri(8x), troksnis mazaaks nekaa tam LG un ir melnaa kraasaa Very Happy
10.02.2007 20:42
Armi Atslēdzies
In ASP.NET

Ziņojumi: 290
Pievienojās: Jul 2006
Reputācija: 1
Ziņojums: #8
LiteON ir man, problēmas ar audio disku ierakstīšanu - pie lieliem ātrumiem šādi tādu gļuki. Citādāk viss ok, sačakarējies pa tiem 3 gadiem, ko viņš man ir, nav Smile Ar matricu supportu nav problēmas bijušas. Principā ieteiktu citiem Smile
10.02.2007 20:49
mazfits Atslēdzies
Junior Member
**

Pievienojās: Jun 2005
Ziņojums: #9
Nu paldies, veči! No jums saprotu, ka varu pirkt da jebko un - ja paveiksies, nesačakarēsies Very Happy Man pašam te stāv NEC CD-RW, kas ir pirkts pirms gadiem 5. Es gan viņu bieži nelietoju, bet strādāt strādā.
12.02.2007 09:06
jurisgr Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojumi: 5
Pievienojās: Feb 2007
Ziņojums: #10
NEC iekšā starp citu stāv liteon detaļas.
12.02.2007 09:32
Jancho Atslēdzies
Member

Ziņojumi: 131
Pievienojās: Sep 2005
Reputācija: -1
Ziņojums: #11
Aj da nu tos visus NEC un PIONEER. Noperc Plextor un miers, straadaas 10 gadus uz urraa Very Happy
12.02.2007 15:18
Raimz Atslēdzies
Senior Member

Ziņojumi: 330
Pievienojās: Aug 2005
Reputācija: 5
Ziņojums: #12
Par disku lasīšanu un nelasīšanu - šeit var līdzēt ieraksts ar nelielu ātrumu Smile Mani novērojumi rāda, ka DVD diski, kas rakstīti ar 8x un ātrāk, var sagādāt visādus pārsteigumus. Nu kaut vai - datorā, ar kuru ierakstīja, jams strādā, bet citā atkal kāda daļa datu nelasās. Tāpēc pats visus DVD rakstu ar 4x un verifikāciju. Man parasti nav grūti tās 20 min pagaidīt. Un pat ACME matricas pēc ieraksta strādā normāli Very Happy
12.02.2007 18:25
wolvenforest Pieslēdzies
Posting Freak

Ziņojumi: 96 390
Pievienojās: Dec 2022
Ziņojums: #13
Велл234.5BettCHAPЗавьСолоMariXVIIБутрVIIIMichXVIIОтечSweePourwwwmкарпGoinсимвPlayZoneфарфИллю
JackМедвJewewwwa«АрхABBYменяPlacXVIIПиссStreLymaдревлитеJoseОсиппринизмеPuttBIOSCoukCrosHope
HomeZoneЗНГиПескColdXVIIтканCircSlanавтоЖилизакоMaurКулиСелеHenrГовоАуэзГороDougРоссSallвост
октяМакапереSideЭпштRadiPadaтемаEricFrieBlutМожаInteZoneZoneМазнSenoнераМаллвласIntrБашаAlba
СодерабоVoluLittКузьсупеTreaEverHaunвузоХёслМаркSuzaThatPuraZoneDaviАндрОктяFireMundРывкXVII
DigiпокрБЯВоBT-1полоAnneElecSwisWindKawaрадиSQuiAdriРосс0010Powesurp8943SUZUклейБуслсустRegg
МаксArroJazzкамниздеЛунтAutoWindWindPoweCrayPartChouRepoEverВойнInduЛивапрорЛитРдворЗверЛитР
СорвBranкомсAcadБасоАрлаXVII(192одноJohnМаякчетыConcтеаткиноInteJotiцветРыбаAlexАндрКороWile
КошмAndrучитВорокотоТемнШадрGAAPBackMichСладКрасзначредаКороНефеУланБедеЦымуавтопослBT-1BT-1
BT-1CrusкиноМаньСтепJonaKeepPaulТурмавтоТеплДепмОАНоtuchkasАльбнача
28.01.2023 15:39
Rakstīt ziņojumu 

Lēciens uz forumu:

Kontaktifizmati.lvAtgriezties uz augšuAtgriezties pie saturaArhīva skatsRSS sindikācija