Rakstīt ziņojumu 

Pavediena vērtējums:
  • 0 balsis - 0 vidējais
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Halava:D
Autors Ziņa
Blekss Atslēdzies
Senior Member

Ziņojumi: 712
Pievienojās: Aug 2005
Reputācija: -2
Ziņojums: #31
RE: Halava:D
Vēl tik jāpiebils - iepriekšējais posts no manis prasīja daudz spēkus, tāpēc saudzējiet mnai Very Happy ne velti tas ir 13. garākais posts fizmati.lv vēsturē Smile
(Šo ziņojumu pēdējo reizi modificēja: 27.08.2007 23:02 Blekss.)
27.08.2007 23:01
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
eXponenta Atslēdzies
tā pati vien ir...

Ziņojumi: 110
Pievienojās: Sep 2006
Reputācija: 0
Ziņojums: #32
Smile Visu cieņu! 13 - laimīgs cipars, (nopietni Cool)
27.08.2007 23:08
Rouziys Atslēdzies
Mētāties, mētāties un vēlreiz mētāties

Ziņojumi: 340
Pievienojās: Aug 2007
Reputācija: 2
Ziņojums: #33
Blekss paldies... tieshaam noderiigi Smile
Struktuuras es domaaju es izvilkshu.. Smile kko jau zinu...
Anglju valoda... (man jau teica ka RTU ir augsts liimenis)...
domaajams ka sho priekshmetu varu atbildeet jau 1. nodarbiibaa un staigaat taalaak...
Visnotalj izsmeljosha informaacija... Domaaju ka programmeeshanaa un matemaatikaa nevaidzeetu buut probleemas...
Varu kko piebilst... RTU tomeer gandriiz visas lekcijas ir iespeejams dabuut netaa... taa kaa pierakstiit neko nevaig tikai sekot liidz... nu es ceru ka uzspeeshu visu sadrukaat... Smile
Datoru uzbuuve cik saprotu ir taa pati datoru arhitektuura? Kur saak binaarajaam, oktaanajaam un heksa sisteemaam un taa liidz atminjai? utt???
27.08.2007 23:18
Apskatīt lietotāja interneta adresi Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Blekss Atslēdzies
Senior Member

Ziņojums: #34
Rouziys rakstīja:Datoru uzbuuve cik saprotu ir taa pati datoru arhitektuura? Kur saak binaarajaam, oktaanajaam un heksa sisteemaam un taa liidz atminjai? utt???

noup...datoru uzbūve ir tā kur tev sāk manīcīt par mašīnām, kas bija pirms eniac utt. beidzot ar mūsdienām... kas darbina un kā darbina, kāpēc mūsdienās HDD ietilpība daudzos desmitos GB ir sūds un kāpē agrāk tas nebija iespējams, par čipsetiem, kopnēm utt. un protams vecais labais RiSC 16 bez kura šo priekšmetu nevar nokārtot! Īsi sakot - dzelži un to darbības principi!
27.08.2007 23:39
Mezha_lauminja Atslēdzies
Senior Member

Ziņojumi: 529
Pievienojās: Sep 2005
Reputācija: 9
Ziņojums: #35
Man gan pieredze nav tik liela kaa Bleksam, bet es ar kaadu vaardu piemetiishu galaa vinja teiktajam:

Par Iljinu un datu struktuuraam. Pats priekshmets (viela) ir vai nu iezubrijams murgs vai, ja ir laba logjiskaa domaashana un veelme to lietot, tad gluzhi Ok, turklaat tikai pateicoties shim priekshmetam es iemaaciijos cik ne cik C++.
Nu Iljins pasniedzeejs ir taads interesants. Galvenais nekaitinaat, citaadi, man liekaas, vinjsh var pielikt lieeeeeeeeeeeeeelus puulinjus, lai neieliktu vairaak par, vinjapraat, tev atbilstosho atziimi. Tas, ka tavs viedoklis, par sev pienaakoshos atziimi ir citaads, tas nekas.
Veel, vismaz reizeem vinjsh eksaamenaa meedz uzdot tik aatri jautaajumus, ka tu atbildi nepareizi taapeec, ka sajukushi divi jautaajumi kopaa.
SC, tur praktiskos darbus var iesniegt arii paskaalaa. vismaz pagaajushaa gadaa vareeja.

Smotrvs kaa matemaatikjis ir Ok, bet kaa pasniedzeejs vinjsh vienmeer absoluuti ideaali paredzams (kas dziivi atvieglo) un neeee-eeeeeee-eeeeiedomaajami iemidzinoshs. Vinjam ir konspekti, kuros ir ljoti preciizi uzrakstiits tas, ko vinjsh staasta.

Dzherinjsh pagaajusho gad pasniedza pirmo reizi, liidz ar to tobriid vinjsh kaa pasniedzeejs bija pilniigi nekaads. Turklaat mani briesmiigi midzinaaja ciet, taapeec centos lekcijas neapmekleet, lai nekaitinaatu lektoru ar muljkjiigu uzvediibu. Bet arii vinjsh censhaas buut pasniedzeejs, kas intereseejas par to ko tu saproti, ne tikai esi iezubrijis.
Liidz Dzherinja atnaakshanai bija tradiicija, ka tiimekljos tu vari neraadiities, tikai uztaisi gala darbu un punkts. VInjam shii doma iisti nepatika, un lai gan vinjsh saakumaa maaciija balstoties uz ieprieksheejaa pasniedzeeja kursa prasiibaam, vinjsh gribeeja taas lietas mainiit. Taa kaa godiigi sakot - neviens nezin, kas tur buus. Very Happy

Karniitis man galvenokaart asocieejaas ar kuriozu atgadiijumu: Pirms labora arnaak laboratorijas tantinja un saka: "Karniitis dzemdee, otrs pasniedzeejs ir prom, taapeec praktiskais darbs nenotiks!" Smile Bet priekshmets, jaa kaut arii drusku apjomiigs, nebija ekstra sarezhgjiits. Lai gan arii sheit logjiska domaashana par skaadi nenaak!

Par Ruumnieku - vinja kursaa ir liels taadas informaacijas apjoms,kas it kaa internetaa buutu atrodams, bet aarkaartiigi izkaisiitaa veidaa, sadaliita pa miljons dazhaadiem topikiem, miljons dazhaadaam lapaam. Taapeec, man likaas, ka vinja lekcijas tieshaam ir veerts apmekleet/noskatiities. DSU 2 ir daudz smagaaks kaa DSU 1, starp citu.

Par I.Bulu un Matemaatisko analiizi - ir cilveeki, kam probleemas sagaadaa tieshi tas, ka kurss ir ljoti saiisinaats un taapeec tajaa zuud vesals leerums kopsakariibu. Taa te nav matemaatika skolaa Very Happy

VeiksmiExclamation
28.08.2007 01:21
Apskatīt lietotāja interneta adresi Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Andris Stīpnieks Atslēdzies
Member

Ziņojumi: 193
Pievienojās: Feb 2005
Reputācija: 3
Ziņojums: #36
Blekss rakstīja:Datu struktūras un pamatalgoritmi (Jānis Iljins) - ļoti ļoti noderīgs priekšmets (rouziy!!!!!!), arī pasniedzējs prot pastāstīt saprotami un visā visumā ir jautrs tipiņš! Ir ok. taču nokārtošana nav tas vieglākais uzdevums...

Iljins ir nervozs tips ar ļoti minimālu pedagoģisko talantu. Lekcijās viegli "uzkarams" ar tekstu "Jums tur ir kļūda!", un ļoti grūti restartējams. Jautrs tipiņš? Nu, nezinu. Varbūt pa šo laiku kaut kas ir mainījies, bet esmu diezgan skeptisks. Jau izskanēja viedoklis, ka viņš to dara speciāli.

Diemžēl, priekšmets ir tiešām vajadzīgs un noderīgs.

Un, Bleks, tev tas bija jāstāsta Baldonē.
28.08.2007 08:07
Agnia Atslēdzies
noname

Ziņojumi: 183
Pievienojās: Dec 2005
Ziņojums: #37
Mezha_lauminja rakstīja:..DSU 2 ir daudz smagaaks kaa DSU 1, starp citu.
..

Man atkal ir otrādi Smile
28.08.2007 08:39
badcat Atslēdzies
DatZ
**

Ziņojumi: 3
Ziņojums: #38
Andris Stīpnieks rakstīja:Iljins ir nervozs tips ar ļoti minimālu pedagoģisko talantu. Lekcijās viegli "uzkarams" ar tekstu "Jums tur ir kļūda!", un ļoti grūti restartējams. Jautrs tipiņš?
Iljins ir labākais programmēšanas pasniedzējs kādu man savā studiju laikā nācies sastapt. Atšķirībā no citiem, viņš tik tiešām prot saprotami paskaidrot. Tādēļ es uzskatu, ka viņš ir rets eksemplārs, kuram tiešām IR pedagoģiskais talants!
28.08.2007 09:10
Member

Ziņojums: #39
badcat rakstīja:
Andris Stīpnieks rakstīja:Iljins ir nervozs tips ar ļoti minimālu pedagoģisko talantu. Lekcijās viegli "uzkarams" ar tekstu "Jums tur ir kļūda!", un ļoti grūti restartējams. Jautrs tipiņš?
Iljins ir labākais programmēšanas pasniedzējs kādu man savā studiju laikā nācies sastapt. Atšķirībā no citiem, viņš tik tiešām prot saprotami paskaidrot. Tādēļ es uzskatu, ka viņš ir rets eksemplārs, kuram tiešām IR pedagoģiskais talants!

OK, varbūt lietas mainās. Mani novērojumi ir aptuveni 4 gadus veci, un tajā laikā Zutera pasniegšanas stils un attieksme pret cilvēkiem man patika daudz labāk.
28.08.2007 10:06
raganina Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojumi: 20
Ziņojums: #40
Nu jaa, izskataas,ka laikam buusu vieniga mulkiite,kurai nav nekadu priekszinaasanu.
Bet paldies,tiesam noderigiSmile)
28.08.2007 10:48
Blekss Atslēdzies
Senior Member

Ziņojums: #41
Hmmmm interesanta diskusija par Iljinu Smile

Domāju ka Andra minējums, par to, ka viņš ir mainījies nav gluži pareizs, jo vismaz manā laikā (2 gadi) par viņu ir bijušas pretrunīgas atsauksmes tāpat kā šajā forumā... man par laimi ir gadījusies pozitīvā pieredze...

Andri - neuztraucies, to pašu pastāstīšu arī Baldonē Smile dubults neplīst!

Mezha_laumiņa - paldies par papildinājumu, neatradu kur piesieties Smile
28.08.2007 12:15
korkijs Atslēdzies
K
**

Ziņojumi: 41
Ziņojums: #42
Iļins ir jautrais čalis un prot labi izskaidrot sarežģītas lietas, negatīvais viedoklis par viņu gan jau ir dēļ cilvēku problēmām saprast/nolikt, jo vismaz senās dienās viņa kurss bija pirmais, kurā neko nesaprotot no programmēšanas sanāk smags aplauziens. Neiesaku viņam neiepatikties, es beigās pie viņa kādas 2x pa 6 st. nosēdēju, lai normālu atzīmi dabūtu, jo viņš bij pārliecināts, ka kautkuru no darbiem smu norakstījis Smile
28.08.2007 13:45
Member

Ziņojums: #43
korkijs rakstīja:Iļins ir jautrais čalis un prot labi izskaidrot sarežģītas lietas, negatīvais viedoklis par viņu gan jau ir dēļ cilvēku problēmām saprast/nolikt, jo vismaz senās dienās viņa kurss bija pirmais, kurā neko nesaprotot no programmēšanas sanāk smags aplauziens. Neiesaku viņam neiepatikties, es beigās pie viņa kādas 2x pa 6 st. nosēdēju, lai normālu atzīmi dabūtu, jo viņš bij pārliecināts, ka kautkuru no darbiem smu norakstījis Smile

Nu, man izdevās viņam neiepatikties. Varbūt arī no tā negatīvais viedoklis. Smile
28.08.2007 14:19
ki Atslēdzies
rils

Ziņojumi: 1 211
Pievienojās: Mar 2006
Reputācija: 13
Ziņojums: #44
RE:   Halava:D
atziimes gan vinjsh liek diivaini.
kad luudzu pamatot veerteejuma izveeli 6 balles (no 10) ljoti nelielaa darbaa, tad sanjeemu atbildi "7".
{repeat until max}
28.08.2007 14:27
Kaspars Balodis Atslēdzies
¥

Ziņojumi: 344
Pievienojās: Sep 2005
Reputācija: 9
Ziņojums: #45
Iljinam patīk grupa Pērkons Smile
28.08.2007 18:07
Rakstīt ziņojumu 

Lēciens uz forumu:

Kontaktifizmati.lvAtgriezties uz augšuAtgriezties pie saturaArhīva skatsRSS sindikācija