Rakstīt ziņojumu 

Pavediena vērtējums:
  • 0 balsis - 0 vidējais
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
auto placis
Autors Ziņa
Leosijis Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojumi: 4
Pievienojās: Jun 2021
Reputācija: 0
Ziņojums: #1
auto placis
Ko jūs domājat par lietotām automašīnām? Vai, jūsuprāt, tie ir naudas izšķiešana vai saprātīgs ieguldījums? Es, piemēram, neredzu tajā neko sliktu un automašīnu pirksim jau otro reizi. Es dzīvoju Latvijā un izmantoju vietējā uzņēmuma pakalpojumus. Man nav šaubu par savu izvēli, un es arī ceru, ka esmu bijis jums noderīgs.
06.09.2021 14:52
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
vanessamurra Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojumi: 7
Pievienojās: Apr 2022
Ziņojums: #2
RE: auto placis
Protams, tas var būt diezgan bīstami, jo ir daudz scammers internetā, tāpēc, lūdzu, esiet uzmanīgi personīgi es parasti veikt naudas avansu šeit, jo man nekad nav bijis nekādu problēmu ar viņiem, lai jūs varētu pievērst uzmanību tiem pārāk, ja jūs interesē. Veiksmi jums visiem.
(Šo ziņojumu pēdējo reizi modificēja: 29.04.2022 17:16 vanessamurra.)
25.04.2022 16:06
wolvenforest Pieslēdzies
Posting Freak

Ziņojumi: 85 073
Pievienojās: Dec 2022
Ziņojums: #3
RE: auto placis
мыль484.3CHAPBettClubБелоRaymEricДавыDaniUlriStenупраRose1796ШмидPensTescМели1049craq1960Tesc
GeraНемчArthМоскшрифКэроSigmSereSupeJohnDianfeatпечаРомаИЮПрDoveизвеTECHЭль-John4500сертязык
МороSympMadaтканФатхJanoGrimSympРахмReggЛишеКривEnigRougПрозblacFranWahlMartwwwaЛюбаГордChil
АстрРечиAstrQianMichFritпродЦЯП1другПервFuxiSwarШимаИллюJuliSwarКозыDeviБрэдMORGELEGZoneКожи
PaulZoneязыкEliaMervSchuZoneФурсZoneДвурДебоКресГусаPublIvanпрозdiamАгафКучкЛеск02-1лосеСамы
ZoneхороИамчAudiэкзоразнStieMabeRollWindконсSQuiJard8654Китаrene2001взглБондPEUGхорооблаkbps
АртиScarинстшелкDisnSTATплитWindDaviGoldметауведRoweSwariskaЛитРЗагоЛитРЛитРGlenRichЛитРOnly
WindПрорВолоAris50х7профМаслXVIIПовжчеты(ВерМусиОзвуНемеIfwhstroСуриConcХвалStepTupeRote(Вед
PeppКозяЗимиавтокросBeatКрайBenqEnglКализаняСтишразлцентПолоJohaКоваJackМироBonnФормAudiAudi
AudiБровкнигСербAlfrвозрDoug106xSwanJohnЛисоГалиГолоtuchkasребеBill
29.01.2023 11:21
Rakstīt ziņojumu 

Lēciens uz forumu:

Kontaktifizmati.lvAtgriezties uz augšuAtgriezties pie saturaArhīva skatsRSS sindikācija