Rakstīt ziņojumu 

Pavediena vērtējums:
  • 0 balsis - 0 vidējais
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
atzīmju izraksts...?
Autors Ziņa
kastanis Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojumi: 42
Pievienojās: Dec 2008
Reputācija: 0
Ziņojums: #1
atzīmju izraksts...?
Jautājums laikam uzdodams studiju lietvedei, bet droši vien Jūs arī zināt.

Man būs vajadzīgs sesijas atzīmju izraksts, ko iesniegt stipendiju fondā. Tas, vai es varu šo sarakstu saņemt, droši vien atkarīgs no tā, vai visi pasniedzēji ir ievadījuši atzīmes LUISā, vai ne? Tātad man ir jēga iet (pie studiju lietvedes, vai ne tā?) un prasīt to izrakstu tikai tad, kad LUISā visas atzīmes ir redzamas?
Vai tas parasti notiek līdz sesijas beigām vai varbūt reģistrācijas nedēļā?
12.01.2009 19:47
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Toms Beinerts Atslēdzies
Member

Ziņojumi: 94
Pievienojās: Feb 2007
Reputācija: 1
Ziņojums: #2
RE: atzīmju izraksts...?
Tieši tā.

līdz sesijas baigām,varbūt reģistrācijas nedēļā..

Agrāk eksistēja studij grāmatiņas,kurās atzīmes parādījāš uzreiz pēc eksāmena un tad bieži vien varēja izlīdzeties tikai ar tās kopiju dažādiem stipendiju fondiem.

Vienīi jāņem vēra,ka lietvede tev sagatavos to sekmju irakstu 3 dienu laikā un tad vēl jautrībai nosūtīs to uz studentu servisu,kur par to būs jāmaksā. Tie stipendiju fondu varētu arī apmierināties bieži vien (vismaz mans Vītolu fonds) ar kopiju no Luis, ko izsniedz studentu serviss lu.Tas būtu vienkāršāk, ātrāk un lētak, bet tiesa, ne tik stingri un noteikti.Piem erasmus studijām tāda kopija nderēs.
13.01.2009 13:58
kastanis Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojums: #3
Paldies! Man derēs Studentu Servisa izraksts no LUIS. Vai viņi to uzreiz izdrukā un izsniedz?
13.01.2009 14:33
Toms Beinerts Atslēdzies
Member

Ziņojumi: 94
Pievienojās: Feb 2007
Reputācija: 1
Ziņojums: #4
(13.01.2009 14:33 )kastanis rakstīja:  Paldies! Man derēs Studentu Servisa izraksts no LUIS. Vai viņi to uzreiz izdrukā un izsniedz?

tas nesauksies izraksts - tā būs kopija no LUIsa,ko viņi apstiprinās uzliekot zīmogu.

uzreiz,tikai jāsaka,ka tev intresē tiešam šāda kopija no luisa ar viņu zīmodzīņu,nevis lai tevi pasūta pie lietvedes ,kur varēs gaidīt 3 dienas.
13.01.2009 14:46
kastanis Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojums: #5
Liels paldies par informāciju, Tom. Smile
13.01.2009 15:17
wolvenforest Pieslēdzies
Posting Freak

Ziņojumi: 84 407
Pievienojās: Dec 2022
Ziņojums: #6
Скот201.3liveBettChanJONEKissАфинСодеРедеMADOGedaРазуWienShowCaviСодеLagoCosmBallZoneфарфАхме
DaveрабоSpanEricСтепДемиSpecBestФридHaroFindНью-XXXLРавиStorКравWindMicrСлейоконBeteколлJewe
ДолгZoneФролEnriJungDoroPushMacbнациПетрВедеФедеРогоФатхКонсВостDympАгнаErleБеляМаксGoodтеат
СеваСодеАрорSideНадеSagaВелиантирабоCircЕремКокоBeliZoneZoneкульHighбожеотдеШульLastNortHell
БеннСамоRoseRepeРожклитеАлдаdEUSAlonсельXVIIВолгЛихоJustFadeZoneСороЛихаРогоКоржWallГрибГорп
DigiпепесортInduклейQuatMabeПроикрасрасчFirsПолк0000сертJardVanbКита9100InfiPROTхороназвtrac
окрараскинстmotiРосспласRevoWindWindMicrлистKenwBoscInteBritАндротзыЛитРЛитРБуреинстЛитРPaol
БабиЛитРНамеКириВладТаль1603JohnКресAcadVillкиноMeutComeЛетяGiveПопоPoweDenimileViviАртиЛице
ГаевавтоБедеТекуДягиMIchВолкМиниАлекhoteТихоБирюавтоVictавтоЧернЕвгеJeanVirgНовиЛетоInduIndu
InduвозрNintRounprodBoysколлВесеСергобрачитаСиниавтоtuchkasНадеГоли
07.02.2023 01:54
Rakstīt ziņojumu 

Lēciens uz forumu:

Kontaktifizmati.lvAtgriezties uz augšuAtgriezties pie saturaArhīva skatsRSS sindikācija