Rakstīt ziņojumu 

Pavediena vērtējums:
  • 0 balsis - 0 vidējais
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Viens jautaajums...
Autors Ziņa
Hitzefrei Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojumi: 13
Pievienojās: Jun 2009
Reputācija: 0
Ziņojums: #1
Question Viens jautaajums...
Nu tad es taisos staaties matemaatikas vai matemaatika-statistika fakultaatee, kaa arii eksamenaa vareetu buut mat-A un lat-B/C liimenis, bet kaut kur esmu dzirdeejis, ka ,ja 1 no eksameniem (mana gadiijumaa fizikaa) ir E/F liimenis, tad budetaa var nepanjemt. Vai taa ir taisniiba? Sad
16.06.2009 13:45
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Hitzefrei Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojums: #2
RE: Viens jautaajums...
fuuuf...palasot sho un to, izskataas, ka tomeer nav. Jaa, paldies par 'lielo' atsauciibu.
16.06.2009 15:36
Ingrīda Atslēdzies
Member

Ziņojumi: 132
Pievienojās: Oct 2008
Reputācija: 5
Ziņojums: #3
(16.06.2009 15:36 )Hitzefrei rakstīja:  fuuuf...palasot sho un to, izskataas, ka tomeer nav. Jaa, paldies par 'lielo' atsauciibu.

http://www.lu.lv/dokumenti/uznemsanas-noteikumi.html

Šeit var palasīt, kādi ir nosacījumi un prasības. Kā jau minēji, nekur nav atrunāts, ka nevar ar E/F līmeni pretendēt uz budžeta vietu, bet jārēķinās, ka citiem ar labākiem rezultātiem būs priekšroka, īpaši jau matemātikas statistiķos, kur ir lielāka konkurence uz katru budžeta vietu, bakalauros tas ir daudz vienkāršāk - šogad, piemēram, visi esam budžetā.

P.S. Matemātiķis - statistiķis un matemātikas bakalaurs ir studiju programmas, fakultāte ir Fizikas un matemātikas f. Smile
16.06.2009 15:44
Guntis Šmaukstelis Atslēdzies
Senior Member

Ziņojumi: 524
Pievienojās: Feb 2005
Reputācija: 9
Ziņojums: #4
http://www.lu.lv/gribustudet/pamatstudijas/ ->
Uzņemšanas prasības un kritēriji pamatstudiju programmās 2009./2010. ak. g
Citāts:Uzņemšanai nepieciešamajos centralizētajos eksāmenos saņemtajam vērtējumam ir jābūt A, B, C, D vai E līmenī

Tā kā matemātiķos uzņemšanā ir vajadzīga latv. val un matemātika, tad ir ok.

P.S. paldies, ka devi 'teju 2 stundas' lai atbildētu Wink

P.S.2. Ir Fizikas un matemātikas fakultāte!
16.06.2009 15:50
Apskatīt lietotāja interneta adresi Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Hitzefrei Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojums: #5
Tas riitdienas E/F liimenis man jau draud fizikaa. Saakumaa vienk. uztraucos, ka vispaar nenjems mani pretii, jo viens no 5 CE ir nokaartots tik zemu.

Ok tagad vairaak vai mazaak skaidrs, paldies =)

Citāts:Kā jau minēji, nekur nav atrunāts, ka nevar ar E/F līmeni pretendēt uz budžeta vietu, bet jārēķinās, ka citiem ar labākiem rezultātiem būs priekšroka

Pag, bet es tak taisos staaties statistikjos, tur jau nav nepiecieshams CE fizikaa, kaadaa veidaa paareejiem buus priekshroka? Sanaak, ka tomeer minimali njem veeraa visu CE rezultaatus?
(Šo ziņojumu pēdējo reizi modificēja: 16.06.2009 16:14 Hitzefrei.)
16.06.2009 15:58
Dr. evel Atslēdzies
pasaule buus mana!!!

Ziņojumi: 566
Pievienojās: Dec 2008
Reputācija: 1
Ziņojums: #6
bljin da beidziet cilveekam galvu chakareet, skataas tikai lat val rakstisko dalju un matemaatikas centralizeeto, paareejie 3 ekshi kaa ir nolikti un kaadas tev atziimes uz lieciibas neviens neskatiisies un tas neko neietekmee. veelreiz:LAT VAL RAKSTISKAIS UN MAT CENTR. visu izshkir tikai tie ekshi. man arii teica, ka vot maacies visus priekshmetus, noliec visus eksaamenus labi un kad staajos un manu smuko lieciibu un paareejiem 3 ekshiem neviens neskatiijaas, kaut arii videnee man jau bija nolikts mat an eksis. kad registreesies lu tur vienaa lapinjaa ierakstiis tikai to 2 ekshu rez un viss. bljin
16.06.2009 17:22
MiksL Atslēdzies
Maestro

Ziņojumi: 84
Pievienojās: Sep 2008
Ziņojums: #7
1) kāda jēga likt fizikas eksi ja zini ka dabūsi E/F līmeni
2) Ēvele - vidusskolai latv. val. eksāmenam ir arī kkas cits bez rakstiskās daļas? Very Happy
(Šo ziņojumu pēdējo reizi modificēja: 16.06.2009 22:42 MiksL.)
16.06.2009 21:59
Dr. evel Atslēdzies
pasaule buus mana!!!

Ziņojumi: 566
Pievienojās: Dec 2008
Reputācija: 1
Ziņojums: #8
(16.06.2009 21:59 )MiksL rakstīja:  Ēvele - vidusskolai latv. val. eksāmenam ir arī kkas cits bez rakstiskās daļas? Very Happy

ir, bet tikai matemaatikiem teoreemu formuleejumos nevajag mekleet maakslinieciskaas iztiksmes liidzekljus-taapeec teksta analiize atkriit.
matemaatikiem kontrishos diemzeel nedod taadus uzdevumus kur ir dota teoreema vai uzdevuma formuleejums bez pieturziimeem, kuras jaasaliek-taapeec 1. dalja atkriit.
paliek tikai rakstiskaa-lai lekcijaas noguleeto materiaalu vareetu no kaada norakstiitWink
17.06.2009 11:08
wolvenforest Pieslēdzies
Posting Freak

Ziņojumi: 144 272
Pievienojās: Dec 2022
Ziņojums: #9
Дост187.4казаBettUnitяпонЖукоМальсообСороукраPeteспецRoseС-12МатюNX04ВелицветКерепрессостS900
TescмаршСедоХоджвыдеMarkMoreLikeустаНезнremiStarФокоПрокБозыграмErnsClivпоэтGreeTescPrelPame
профFeatAmarКожуtourWillGiveMarcМоскMarkязыкStanLafaVentNikiPaulGIUDBretYoshSideсобсGaleSieL
SusaФедоELEGдокускепдвижPierменяVentELEGZoneZoneВедеNoraГозеAndrDougклербиблРыднShimZoneСурж
ВасюZoneLongцеркLASTZoneZoneZoneZone5001lfgaXVIIZoneжизнZoneСергZoneпродиллюПова03-0ZoneZone
ZoneкосмполкSennРамшRomaKronElecRAGEКита11961197JeweFiesпласОбъеguidгазоHYUNHONDPennWhilFree
предКорнпаззProSлитьмашикубиWindLaikWindБрюхDeLoViteCalvFrisРуднЛитРслужхудоЛитРАрямЛитРКруп
RoadAgatюридСердXVIIRomaфакуАникиндуИллюJeff(197ThisДемеIvansteaРодкМалаNebrwwwmEdouHereпозн
МореТихоШапоСереCaptпоэтThisPaulШимаКожоСокоавтоСамаавтоБорзMariЖильпартWereСмирСобоSennSenn
SennхудоСахаИллюхудоJeweБелоNokiGranСаплавтоавтоРазеtuchkasSara16-1
11.02.2023 03:01
Rakstīt ziņojumu 

Lēciens uz forumu:

Kontaktifizmati.lvAtgriezties uz augšuAtgriezties pie saturaArhīva skatsRSS sindikācija