Rakstīt ziņojumu 
 
Pavediena vērtējums:
  • 0 balsis - 0 vidējais
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
C#
Autors Ziņa
Ēriks Klotiņš Atslēdzies
Senior Member
****

Ziņojumi: 428
Pievienojās: May 2005
Reputācija: 4
Ziņojums: #16
RE: C#
Par gaumi nestrīdas!
07.10.2009 13:15
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
ALG Atslēdzies
Member
***

Ziņojumi: 112
Pievienojās: Apr 2006
Reputācija: -8
Ziņojums: #17
RE: C#
Nu veči sanāca tikai es gribu zināt vai es pareizi sapratu... Smile

Kods:
cik sapratu tad "int" nau vajadzīgs...
Int32 c = Int32.Parse(Console.ReadLine()); // ievada simbolu rindu šajā gadījumaa skaitli
            Int32 sum = 0; //mainiigajam piešķirta vērt. 0 ķipa kaut kam secīgi jāizpildās...??          
            while (c > 0) // mainīgais lielāks par nulli
            {
                sum = sum + c; // formula izpildās secīgi un beigu rezultātā pieskaita ievadīto vert.
                c = c - 1; // neizprotu šo
            }            
            Console.Write("Summa ir "); Console.WriteLine(sum); // izvada nu tas jau pats pa sevi

ja kļūdos savā aprakstā tad kas var tad paskaidro sīkāk vai kā... Wink
07.10.2009 13:24
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Ēriks Klotiņš Atslēdzies
Senior Member
****

Ziņojumi: 428
Pievienojās: May 2005
Reputācija: 4
Ziņojums: #18
RE: C#
uzzīmē bloksbēmu tam koda gabalam un viss kļūs skaidrs.

c - skaitlis līdz kuram jāskaita. Lai nebūtu jāievieš papildus mainīgais, programma sakita nevis no 1 līdz c, bet no c līdz 0.
sum - skaitļu summa, sākotnēji 0

1. ja c nav nulle ejam uz soli 2, citādi uz soli 5
2. pieskaitām summai c vērtību
3. samazinām c vērtību par 1
4. ejam uz soli 1
5. izvadam sum
07.10.2009 13:34
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
ALG Atslēdzies
Member
***

Ziņojumi: 112
Pievienojās: Apr 2006
Reputācija: -8
Ziņojums: #19
RE: C#
un kaa piem var izmatot tur ciklu FOR lai uzraada virkni 0+1+2+3..... liidz ievadiitajam skaitlim... Very Happy murgaini...
12.10.2009 18:42
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
telezypher Atslēdzies
kauts kas labaks c(:[
****

Ziņojumi: 618
Pievienojās: Aug 2006
Reputācija: 6
Ziņojums: #20
RE: C#
iespējams tā
for(int i = 0; i <= c; i++)
{
sum = sum + i;
}
12.10.2009 18:45
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
ALG Atslēdzies
Member
***

Ziņojumi: 112
Pievienojās: Apr 2006
Reputācija: -8
Ziņojums: #21
RE: C#
Nu šitā sanāca bet kad ievada skaitli viņš izvada to 0+1+2+3.... bet beigaas viņš to plusu tai virknei izvada galā šitā "0+1+2+3+" kāto plusu dabūt nost... !!! Wink
Kods:
Console.Write("Ievadiet skaitli: ");
            Int32 c = Int32.Parse(Console.ReadLine());
            Int32 x = 0;
            Console.Write("Skaitlu virkne: ");
            for (int i = 0; i <= c; i++)
                {
                Console.Write(i+ "+");
                x = x + i;
                }
            Console.WriteLine();
            Console.WriteLine("Summa: " + x);
            Console.ReadLine();
12.10.2009 21:28
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
PeterB Atslēdzies
(._.)
****

Ziņojumi: 287
Pievienojās: Sep 2008
Reputācija: 10
Ziņojums: #22
RE: C#
Drukā plusu pirms cipara. Un nulli izdrukā tāpat, ārpus cikla.
12.10.2009 21:31
Apskatīt lietotāja interneta adresi Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
ALG Atslēdzies
Member
***

Ziņojumi: 112
Pievienojās: Apr 2006
Reputācija: -8
Ziņojums: #23
RE: C#
Un nulli izdrukā tāpat, ārpus cikla.??? kā tas ir...??
Šitā
Kods:
Console.Write("Skaitlu virkne: 0");
            for (int i = 1; i <= c; i++)
                {                  
                Console.Write("+" +i);
                x = x + i;
                }
(Šo ziņojumu pēdējo reizi modificēja: 12.10.2009 21:46 ALG.)
12.10.2009 21:35
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
ALG Atslēdzies
Member
***

Ziņojumi: 112
Pievienojās: Apr 2006
Reputācija: -8
Ziņojums: #24
RE: C#
Kur var vsp. atrast jēdzīgu grāmatu ar normāliem paskaidrojumiem un pielietojumiem...?? Wink
13.10.2009 22:47
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
briedis Atslēdzies
parastais, meža
***

Ziņojumi: 110
Pievienojās: Sep 2007
Reputācija: 0
Ziņojums: #25
RE: C#
(13.10.2009 22:47 )ALG rakstīja:  Kur var vsp. atrast jēdzīgu grāmatu ar normāliem paskaidrojumiem un pielietojumiem...?? Wink
Paksaidrojumu kam? Manuprāt, visu ko tu gribi un vēl vairāk noteikti var atrast ar googles pamācību... vajag tikai rokas īstajā vietā...
13.10.2009 23:31
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
telezypher Atslēdzies
kauts kas labaks c(:[
****

Ziņojumi: 618
Pievienojās: Aug 2006
Reputācija: 6
Ziņojums: #26
RE: C#
http://msdn.com/
14.10.2009 06:36
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
ALG Atslēdzies
Member
***

Ziņojumi: 112
Pievienojās: Apr 2006
Reputācija: -8
Ziņojums: #27
RE: C#
Sveiki veči netieku galā ar masīvu vertībām...

man sanāca viss tikai milzīga kļūda ar tām min un max vertībām kā viņam likt atšķirt viņas un izvadīt.....

Kods:
namespace _3.Uzd
{
    using System;
    class Program
    {
        static void Main()
        {
            int min = 0;
            int max = 9;
            Random r = new Random();
            int[,] arr = new int[3, 3];
            for (int i = 0; i < 3; i++)
            {
                for (int j = 0; j < 3; j++)
                {
                    arr[i, j] = r.Next(1, 10);
                    Console.Write("\t" + arr[i, j]);
                }
                Console.WriteLine();
            }
            Console.WriteLine("--------------------------------");
            {                
                    for (int i = 0; i < 3; i++)
                        for (int j = 0; j < 3; j++)                      
                if (arr[i, j] < max)
                {
                    arr[i, j] = max;
                    Console.WriteLine("Lielakais skaitlis: " + max);
                    {
                        if (arr[i, j] > min)
                        {
                            arr[i, j] = min;
                            Console.WriteLine("Mazakais skaitlis: " + min);
                            Console.Read();
                        }
                    }
                }
            }
        }
    }
}
03.11.2009 18:43
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
telezypher Atslēdzies
kauts kas labaks c(:[
****

Ziņojumi: 618
Pievienojās: Aug 2006
Reputācija: 6
Ziņojums: #28
RE: C#
for (int i = 0; i < 3; i++)
for (int j = 0; j < 3; j++)
if (arr[i, j] < max)

slinkums iedziļinātie bet toč trūkst figūriekavas..
03.11.2009 19:34
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
ALG Atslēdzies
Member
***

Ziņojumi: 112
Pievienojās: Apr 2006
Reputācija: -8
Ziņojums: #29
RE: C#
bet tikuntā kaut kas neiet kopā.... neder tur tā iekavas...
03.11.2009 20:52
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
ALG Atslēdzies
Member
***

Ziņojumi: 112
Pievienojās: Apr 2006
Reputācija: -8
Ziņojums: #30
RE: C#
1. Izveidot viendimensijas masīvu ar N elementiem, kur elementu skaitu ievada lietotājs
2. Izvadīt masīva elementu vērtības uz ekrāna
3. Izvadīt masīva elementu summu
4. Izvadīt masīva minimālā un maksimālā elementa kārtas numuru
5. Izvadīt masīva minimālā un maksimālā elementa vērtību

kāds var pateikt lūdzu kur ir kļūda... peec 5. punkta skatoties risinājumā un apskaidrot kas ir tas 4. punkts.... Wink

Kods:
using System;
    class Program
    {
        static void Main()
        {
            Console.Write("Ievadiet skaitli: ");
            int c = Int32.Parse(Console.ReadLine());
            Console.WriteLine("------------");
            Random r = new Random();
            int sum = 0;
            int[] x = new int[c];
            for (int i = 0; i < c; i++)
            {
                x[i] = r.Next(100);
                Console.WriteLine(x[i] + "\t");
                sum = sum + x[i];
            }
            Console.WriteLine("Masiva elementu summa: " + sum);
            Console.WriteLine("------------");
            int min = 9;
            int max = 0;
            for (int i = 0; i < 3; i++)
            {
                if (x[i] > max)
                {
                    max = x[i];
                }
                if (x[i] < min)
                {
                    min = x[i];
                }
            }
            Console.WriteLine("Lielakais skaitlis: " + max);
            Console.WriteLine("Mazakais skaitlis: " + min);
            Console.WriteLine("");
            Console.Read();
        }
    }
10.11.2009 00:08
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Rakstīt ziņojumu 


Lēciens uz forumu:



Kontaktifizmati.lvAtgriezties uz augšuAtgriezties pie saturaArhīva skatsRSS sindikācija