Pavediens aizvērts 

Pavediena vērtējums:
  • 0 balsis - 0 vidējais
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baldone 2010
Autors Ziņa
Fuksis Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojumi: 22
Pievienojās: Aug 2010
Reputācija: 1
Ziņojums: #1
Baldone 2010
Sveiki!
Gribēju sīkāk uzzināt par šo pasākumu. Rakstā bij minētas lietas kas jāņem līdzi:
apģērbs dažādiem laika apstākļiem, kā arī sportam un nakts trasei;
Sports būs iekšā vai arā?
Kas īsti būs naktstrasē?

Un vēl daži jautājumi:
Cik cilvēki apmēram piedalīsies?
Kā ar transportu? varēs ātrāk tikt mājās ja vajadzēs?
Tuvumā būs kāds veikals?
Drīkst ņemt kādu draugu līdzi?
Cik daudz fiziķi brauks?
09.08.2010 14:46
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus
dambō bet rōzā Atslēdzies
Man ir tituls.

Ziņojumi: 304
Pievienojās: May 2010
Reputācija: 0
Ziņojums: #2
RE: Baldone 2010
Sportu apskaties bildēs. Viss notiek ārā. Sporta zālē visi guļ un nav vietas sportam. Laughing nu vienīgi pa galvām var lēkāt.
Nakts trase = purvs.

Pagājušo gad nezinu cik bija cilvēki. Aizpagājušo gad laikam bija 180 cilvēki.
Baldone ir pilsēta. Autobuss arī pieejams uz Rīgu.
Ir vismaz 2 veikali Baldonē [4km no sporta zāles līdz veikalam]
Par draugiem apšaubu, tu atradīsi daudz jaunus šai pasākumā.
Neesmu orgs, nezinu xD
09.08.2010 18:12
Ingrīda Atslēdzies
Member

Ziņojumi: 132
Pievienojās: Oct 2008
Reputācija: 5
Ziņojums: #3
Citāts: Iesūtījis Fuksis - Šodien 15:46
..
Sports būs iekšā vai arā?
Sports būs pārsvarā ārā, iekšā sporta zāle paredzētas vairāk gulēšanai, bet arī tur var pamētāt basketbola bumbu.

Citāts: Kas īsti būs naktstrasē?
Lielos vilcienos tas lai paliek pārsteigums, bet būs dažādi uzdevumi, kas jāpaveic tuvējā apkaimē - garlaicīgi noteikti nebūs. Wink

Citāts: Un vēl daži jautājumi:
Cik cilvēki apmēram piedalīsies?
Kopējais cilvēku skaits varētu būt ap 180.

Citāts: Kā ar transportu? varēs ātrāk tikt mājās ja vajadzēs?
Gluži blakus nekur pieturas nav. Bet, ja būs īpaša, pamatota nepieciešamība tikt ātrāk, noteikti kaut ko varēs sarunāt.

Citāts: Tuvumā būs kāds veikals?
Veikala tuvumā īsti nav. Ja nemaldos, tuvākais bija kādu 6 km attālumā.

Citāts: Drīkst ņemt kādu draugu līdzi?
Ja Tavs draugs nav no FMF vai DF pirmkursniekiem, tad diemžēl šoreiz nedrīkstēs gan ņemt līdzi; šis ir pasākums, lai iepazītos ar jauniem draugiem un paziņām - saviem kursa un fakultātes biedriem. Smile

Citāts: Cik daudz fiziķi brauks?
Grūti paredzēt, cik tieši fiziķu būs šogad, bet varētu būt ap 20.
09.08.2010 18:21
normis_161 Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojumi: 39
Pievienojās: Feb 2007
Ziņojums: #4
Man mazdursciņ stulbs jautājums radās. Gribēju prasīt tur būs, kur mantas atstāt, piemēram, mob. maku. u.c.? vnk, piemēram, ejot fotbolu spēlēt negribētos tos ņemt līdz....
(Šo ziņojumu pēdējo reizi modificēja: 09.08.2010 20:23 normis_161.)
09.08.2010 20:21
Man ir tituls.

Ziņojums: #5
Tu atradīsies mežā ar 180 fizmatiem. Laughing domā būs vajadzība?
09.08.2010 20:59
Līga Krūziņa Atslēdzies
member
**

Pievienojās: Aug 2009
Ziņojums: #6
(09.08.2010 14:46 )Fuksis rakstīja:  Drīkst ņemt kādu draugu līdzi?

Pagaišgad bija mana Baldone. Kad bija pulcēšanās, pirmās 5 min nevienu nepazinu. Pēc Baldones, t.i. 2 dienas vēlāk, pazinu savējos, vecos un citus jaunos. Tā kā iegūsi tiešām tur jaunus draugus, būs ko vecajiem stāstīt Wink
Bez tam - smags darbs mežā taču visus vieno Very Happy
09.08.2010 22:16
Fuksis Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojums: #7
(09.08.2010 20:21 )normis_161 rakstīja:  Man mazdursciņ stulbs jautājums radās. Gribēju prasīt tur būs, kur mantas atstāt, piemēram, mob. maku. u.c.? vnk, piemēram, ejot fotbolu spēlēt negribētos tos ņemt līdz....

Jā šis man arī interesē. Cik saprotu tad jāguļ būs kkādā sportazālē (cerams, ka ne galīgi antisanitāros apstākļos). Un ja daudz nepazīstami cilvēki guļ vienā lielā telpā, tad mantas atstāt nav droši.

Skatijos bildēs - tur bija volejbols. Īsti nevarēja saprast cik cilvēkiem jābūt laukumā? Un kā mēs sadalīsimies komandās? Vai varu sev mēģināt komandu savākt jau pirms baldones kautvai tepat caur forumu? Kādreiz nedaudz spēlēju volejbolu un gribās tādu komandu ar kuru var uzspēlēt Smile

Ingrīda rakstīja: "Ja Tavs draugs nav no FMF vai DF pirmkursniekiem, tad diemžēl šoreiz nedrīkstēs gan ņemt līdzi; šis ir pasākums, lai iepazītos ar jauniem draugiem un paziņām - saviem kursa un fakultātes biedriem"

a šito es nesapratu. Kāpēc divas fakultātes? Un kāpēc tieši DF (DF ir Dabaszinību fakultāte?)? man liekas ka baigi nesaistīti ar fizmatiem....

P.S.Ingrīda Jūs esat šī pasākuma organizatore?
10.08.2010 01:18
PeterB Atslēdzies
(._.)

Ziņojumi: 287
Pievienojās: Sep 2008
Reputācija: 10
Ziņojums: #8
Tualetes tur ir un ūdens krānā arī, ja tas tevi satrauc. Ja māc baigā kleptofobija, atstāj pie orgiem. Vai mājās. Es tavā vietā vairāk uztrauktos par to, vai negadās dikti laipni un nesavtīgi kolēģi blakus un pēc tam negadās pašam savas mantas kaut kur nejauši noslēpt.

Komandas dala pēc studiju programmām, lielākās vēl grupās sadala. Ne jau baisais \m/ sports būs, jaukai laika pavadīšanai ar sacensību elementiem tas viss.

Te gan auzās iebrauci. Fizmatos kā reiz absolvējot piešķir dabaszinātņu grādu. DF = Datorikas fakultāte, kas vēl nesen bija nodaļa fizmatos (forumā ir 431 diskusija par to, ja ir interese palasīt).

Ingrīda ir FMF studentu padomes priekšsēdētāja. Galvenā organizatore, ja nemaldos, ir Gunita Sprūde, tā pati, kurai tev nesanāca e-pastu aizsūtīt.
10.08.2010 01:35
Apskatīt lietotāja interneta adresi Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus
Ingrīda Atslēdzies
Member

Ziņojumi: 132
Pievienojās: Oct 2008
Reputācija: 5
Ziņojums: #9
Par mantām - pirmkārt iesaku ņemt līdzi nepieciešamāko - pēc laptopiem, spoguļkamerām un citām dārgām mantām uz vietas nepieciešamības nebūs. Makus un telefonus gan parasti atstāj vai nu zālē kopā ar pārējām mantām vai, kā jau PeterB minēja, var uzticēt orgiem, ja pavisam bail.

Par sporta spēlēm - sporta veidi katru gadu nedaudz pamainās, tādēļ pavisam droši nepaļaujies, ka tas, ko redzi iepriekšējo gadu bildēs, būs arī šogad (tas gan nenozīmē arī to, ka volejbola nebūs Smile ). Bet komandas tiešām praktiski visur būs jau iedalītas pēc studiju programmām, tādēļ ar komandas biedriem vari iepazīties jau tajā foruma tematā, kur piesakās šī gada fiziķi.

Šķiet, ka uz pārējiem jautājumiem ir jau atbildēts.
10.08.2010 03:09
Man ir tituls.

Ziņojums: #10
Un vispār - pārstāj uzdot jautājumus par to, kas būs - vnk ierodies un izbaudi Laughing viss būs bumbās
(Šo ziņojumu pēdējo reizi modificēja: 10.08.2010 04:30 dambō bet rōzā.)
10.08.2010 04:29
Fuksis Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojums: #11
Nu ne katru party var apmeklēt nezinot kas tur būs Smile Īpaši tad ja tur būst tik daudz cilvēku kā jūs visi sakat un es nevienu nepazīšu. Bet nu apskatījos kartē - Baldone nav tālu no Rīgas,varēšu ātri no jums aizbēgt ja nebūs tik labi kā visi sola.

PēterB: "Ingrīda ir FMF studentu padomes priekšsēdētāja. Galvenā organizatore, ja nemaldos, ir Gunita Sprūde, tā pati, kurai tev nesanāca e-pastu aizsūtīt."

Ingrīda ir tā kas redzama te - http://fizmati.lv/padome_fmf/padomes_sastavs? Ļoti smuka meitene Smile sazvanīt gan nevar Very Happy Vispār tur daudz smuku meiteņu, biju domājis ka fizmatos tā nebūs, bet laikam kļūdijos. Būs man ar jāiesaistās politikā un jāiekļūst FMF studentu padomē Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
normis_161, kurā studiju programmā tu studēsi?
(Šo ziņojumu pēdējo reizi modificēja: 10.08.2010 08:30 Fuksis.)
10.08.2010 08:22
optoLiene Atslēdzies
Member

Ziņojumi: 52
Pievienojās: Aug 2006
Ziņojums: #12
(10.08.2010 08:22 )Fuksis rakstīja:  Nu ne katru party var apmeklēt nezinot kas tur būs Smile Īpaši tad ja tur būst tik daudz cilvēku kā jūs visi sakat un es nevienu nepazīšu. Bet nu apskatījos kartē - Baldone nav tālu no Rīgas,varēšu ātri no jums aizbēgt ja nebūs tik labi kā visi sola.

PēterB: "Ingrīda ir FMF studentu padomes priekšsēdētāja. Galvenā organizatore, ja nemaldos, ir Gunita Sprūde, tā pati, kurai tev nesanāca e-pastu aizsūtīt."

Ingrīda ir tā kas redzama te - http://fizmati.lv/padome_fmf/padomes_sastavs? Ļoti smuka meitene Smile sazvanīt gan nevar Very Happy Vispār tur daudz smuku meiteņu, biju domājis ka fizmatos tā nebūs, bet laikam kļūdijos. Būs man ar jāiesaistās politikā un jāiekļūst FMF studentu padomē Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
normis_161, kurā studiju programmā tu studēsi?

Ja tu nezināji, ka fizmatos ir daudz smuku meiteņu, tad tu vēl nezini neko...Razz
10.08.2010 15:38
Fuksis Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojums: #13
Nu diemžēl nezināju gan, nekad nav bijusi saskare ar fizmatiem līdz šim.... Bet es visu iemācīšos un uzzināšu Very Happy
10.08.2010 15:45
Man ir tituls.

Ziņojums: #14
Nu bildes tak ir pārpārēm.
piem. http://fizmati.lv/resursi/foto/baldone_2...gbildes/46
(Šo ziņojumu pēdējo reizi modificēja: 10.08.2010 17:02 dambō bet rōzā.)
10.08.2010 17:02
normis_161 Atslēdzies
Junior Member
**

Pievienojās: Feb 2007
Ziņojums: #15
Jācēr, ka Datorzinātnēs ar... Very Happy, jo es pats esmu izvēlējies Datorzinātņu bakalaura studijas programmu. Smile
10.08.2010 19:15
Pavediens aizvērts 

Lēciens uz forumu:

Kontaktifizmati.lvAtgriezties uz augšuAtgriezties pie saturaArhīva skatsRSS sindikācija