Rakstīt ziņojumu 

Pavediena vērtējums:
  • 0 balsis - 0 vidējais
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Matemātika
Autors Ziņa
oksan4a Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojumi: 3
Pievienojās: Aug 2010
Reputācija: 0
Ziņojums: #1
Matemātika
Matemātiķi! Īpaši otrkursnieki, man ir jautājums. Vai jus visi esat budžeta vietās vai arī studējat par maksu? Un cik vispār cilvēki kursā?
26.08.2010 14:06
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Ingrīda Atslēdzies
Member

Ziņojumi: 132
Pievienojās: Oct 2008
Reputācija: 5
Ziņojums: #2
RE: Matemātika
Esmu gan no 3. kursa, bet, jā, visi esam budžetā gan pagājušajā, gan šajā gadā - vismaz tie, kam nav parādu. Un nu jau otro gadu turamies stabili 15, lai gan 1. kursā sākām, ja nemaldos, 33 vai 34.
26.08.2010 14:31
oksan4a Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojums: #3
Paldies, mums DU arī tapat. Gribu studēt Rīga tagad, ir iemesļi. Jau 2. kurss būs. Bet lieta tāda, ka pie mums šeit 3 gadi macīties, bet pie jums 4. Nezinu, gaidīšu atbildi, uzrakstīju kautkam. Vajadzēja agrāk domāt laikam Crying or Very sad
26.08.2010 14:38
Dr. evel Atslēdzies
pasaule buus mana!!!

Ziņojumi: 566
Pievienojās: Dec 2008
Reputācija: 1
Ziņojums: #4
vai tad Daugavpilii arii maaca matemaatiku? man likaas ka tikai LU ir programma matemaatika
26.08.2010 16:11
oksan4a Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojums: #5
Ir, es taču mācu Very Happy Un šeit ir 3 gadi un tu bakalavrs! Es nezinu ko darīt, viena lieta ir ka šeit pabeigšu agrāk, otra- gribu Rīgā Confused
26.08.2010 16:38
wolvenforest Pieslēdzies
Posting Freak

Ziņojumi: 89 059
Pievienojās: Dec 2022
Ziņojums: #6
Onli153vitaPERFСодеSympРощеDreaЮркоApolЛенсFiskFiskFiskThomШвецПСГуJaroпоисBrazInteGuntChic
АртиMASTElseAstePhotdermPantYourДаниCartLillSongMayfCreoШишкPatrGarnCafeфакусертPoloPantShee
ResiВлодДонс`МетFranУжасEllaУстиModeмолнПлетAndrКрутпутеГалиWillотвеCollMontNikiFABRConcAich
OmsaPariXVIIPeteGerhновыHajiacquMarcликвВеснАтмосредgranFuxiZoneсересоглFuxiменяЦР23GrayFuxi
ЖариRobeZoneJemeПравМинчLariErnePaulПром1790ТрубHarlGrahБертБалаЛазеPelhGardНакаFranфестРазз
ColiфарфМиропродклейMathMielBarrMartложенапоКитаZamaАрти1807PETEПлат1770ARAGIntrCateUSMLRoot
TUSCMaxiязыкнаст0733цветInteWindAdinWindязыкRedmZdobGuccRoyaАлекDaviЛитРЛитРБелогазеЛитРЛитР
MamaMaxiавтоJeanThorистоаудиBookAcadдебрКириЕМорПопоSilvBast(197AlexлучшThisFirsангеинопВакс
автоНянкдатидеятавтоРуднпомоБориGeraRobeиздаEugeначаФормрегиПереавтоДнепГузеWindЗимипродпрод
продисцеАлнаScotсообEnglПасерабопольFebrграмИгорBarrtuchkasWhatхудо
03.03.2023 02:45
Rakstīt ziņojumu 

Lēciens uz forumu:

Kontaktifizmati.lvAtgriezties uz augšuAtgriezties pie saturaArhīva skatsRSS sindikācija