BlackJack
Member

Ziņojumi: 53
Pievienojās: Sep 2007
Reputācija: 1
|
RE: 5.semestris B daļa
(02.09.2010 09:08 )Mezha_lauminja rakstīja: Esmu njemusi pamatalgoritmus, bija ljoti normaali. Bija jaaprogrammee praktiskie darbi, kaut kas jaaprofilee un taa. Durscinj kaitinaaja ka laikam dazhas lietas (kaut kaadi darbi) tika izsludinaatas ar noveeloshanos, bet nekas paaraak traks. Dazhi darbi jaapilda vairaaku cilveeku grupaas. Viela bija diezgan piezemeeta, kaartoshanas algoritmi un tamliidziigas lietasa, par kuraam agraak vismaz pa ausu galam biju dzirdeejusi. Nekaa drausmiiga. Piemeeram, Fibonachi kaudes nebija.
Bezvadu sensorus njeemuusi neesmu, dzirdu tikai legjindas, ka pie Seljavo esot ljoti daudz patstaaviigaa darba.
Esmu ņēmis abus:
Pamatalgoritmi, vispusigi derīgs kurss, personīgi man patīk, kā Arnicāns stāsta, bet jārēķinās, ka ja cilvēks sava prokrastinācija 40+ gadus nav labojies, tad nedomāju ka šis gads būs labāks... 
Katra ziņa rēķinies, ka varesi neko nedarīt līdz Decembra vidum, un tad vajadzēs drusku pasvīst.
Bezvadu sensoru tīkli, dzelzisks kurss, Seļavo pasniedz labi, nav ļoti daudz pastāvīgā darba, ir jaizpildā kādi 4 uzdevumi + projekts beigās. Bija viens ķēpīgs uzdevums pa vidam. Principā šos uzdevumus var izpildīt labaratorijas darbu laikā, kas arī ieteicams. Seļāvu uzdevumus uzdod laicīgi (~ 1uzd / 3 nedēļās), un dažreiz var pavilkt termiņu +1 nedēļu.
Ja gribi puslīdz normālu Decembri, tad ņem Bezvadu Sensoru Tīklus, ja nebaidies Ziemassvētku vakaru pavadīt kodējot, tad ņem Arnicānu... lai gan kā jau Laumiņa teica, paši uzdevumi pie Arnicāni ir samēra viegli(ja ir iepriekš ņemts Arnicāns).
(Šo ziņojumu pēdējo reizi modificēja: 02.09.2010 10:24 BlackJack.)
|
|
| 02.09.2010 10:22 |
|