Rakstīt ziņojumu 

Pavediena vērtējums:
  • 0 balsis - 0 vidējais
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taisnstura objekts vetikāli vai horizontāli novietots.
Autors Ziņa
Sasa Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojumi: 38
Pievienojās: Mar 2007
Reputācija: 1
Ziņojums: #1
Taisnstura objekts vetikāli vai horizontāli novietots.
Tātad man plaknē ir taisnstūris, kā man nekļūdīgi noteikt vai viņš ir horizontāli vai vertikāli. Mana doma tāda atradīšu maksimālo X un Y koordināti, pēc tam skatīšos ja maksimālais X ir lielāks par maxY tad taisnstūris ir horizontāli, ja maxY ir lielāks par maxX tad vertikāli. Pareizi domāju?
31.05.2011 08:53
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Mezha_lauminja Atslēdzies
Senior Member

Ziņojumi: 529
Pievienojās: Sep 2005
Reputācija: 9
Ziņojums: #2
RE: Taisnstura objekts vetikāli vai horizontāli novietots.
Tavs agoritms neastrādās, piemēram, taisnstūrim ar virsotņu koordinātēm (6,0) (6,5) (7,0) (7,5)

Slīpi novietoti taisnstūri Tevi neinteresē?
31.05.2011 10:50
Apskatīt lietotāja interneta adresi Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Sasa Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojums: #3
Uzlabotais algoritms rēķināt pagrieziena leņķi, ja tas ir 0 tad horizontāli, ja nav pagrieziena leņķa tad vertikāli, savādāk slīps
31.05.2011 12:16
Doktors Streindžlovs Atslēdzies
Member

Ziņojumi: 201
Pievienojās: Oct 2008
Reputācija: 4
Ziņojums: #4
Man kaut kā šķiet, ka tev jāsalīdzina nevis maxX un maxY, bet (maxX-minX) un (maxY-minY), lai tu dabūtu taisnstūra garumu un augstumu.
31.05.2011 12:55
Sasa Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojums: #5
Tā varbūt varētu darīt taisnstūrim kurš nav slīpi novietots
(Šo ziņojumu pēdējo reizi modificēja: 31.05.2011 14:58 Sasa.)
31.05.2011 14:57
ki Atslēdzies
rils

Ziņojumi: 1 211
Pievienojās: Mar 2006
Reputācija: 13
Ziņojums: #6
ja taisnstūris ir novietots slīpi, tad viņš nav novietots ne horizontāli , ne vertikāli (no def).

Taisnstūris nav novietots slīpi, tad un tikai tad, ja kopā [x1,x2,x3,x4] ir tieši divi dažādi skaitļi. xN ir taisnstūra virsotņu x koordinātes.
31.05.2011 15:06
Apskatīt lietotāja interneta adresi Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Sasa Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojums: #7
Saskaitīt virsotņu koordinātes un pārbaudīt vai nav taisnstūris novietots slīpi strādā, bet šis šķiet man palīdz uzzināt tikai un vienīgi vai taisnstūris nav slīpi. Tādejādi ko es datu tālāk ir laikam galīgi šķērsām:
if(xCoordsCount == 2 && Convert.ToDouble(xCoordLast) > Convert.ToDouble(yCoordLast))
{
return DirectionEnum.Horizontal;
}
if (yCoordsCount == 2 && Convert.ToDouble(yCoordLast) > Convert.ToDouble(xCoordLast))
{
return DirectionEnum.Vertical;
}
return DirectionEnum.Slope;

te ir tā kā es skatos kura koordināte ir lielāka un pēc tā arī izdomāju, vai vertikāli vai horizontāli, pretējā gadījumā ir vienkārši slīpi. Saskaros ar to ka programmā ir kukainis un nonācu pie slēdziena, ka tādā darīt kā daru es nedrīks, jo ja Y būs lielāks par X tad tiks domāts ka ir Vertikāli, bet ir situācijas kad Y tik tiešām var būt lielāks per X, bet joprojām taisnstūris ir horizontāli.

piezīme. xCoordLast un yCoordLast ir vērtības no sakārtota masīva kur tie mainīgie ir lielākā vērtība.
(Šo ziņojumu pēdējo reizi modificēja: 22.06.2011 15:51 Sasa.)
22.06.2011 15:49
bubu Atslēdzies
Senior Member

Ziņojumi: 469
Pievienojās: Aug 2006
Reputācija: 8
Ziņojums: #8
Tev augstāk #4 postā uzrakstīja kas jāsalīdzina, lai dabūtu augstumu un platumu. Jāsalīdzina nevis lielākā koordināte, bet koordināšu starpība.
02.07.2011 11:52
wolvenforest Pieslēdzies
Posting Freak

Ziņojumi: 90 438
Pievienojās: Dec 2022
Reputācija: 0
Ziņojums: #9
Расс187.8изобFundопубJohnMiniJTimиллюWarnРогоPrepKjelМильНевеХигеJuleAureJuanРоссОтечМаркязык
ТельMarcистоSomePlanCreoнапрИллюРокоAntoобщехасиИллюSaltAquoCredPantEsseAgenLiteМеттWellсерт
AndrPunkЦвигобщеGrimPariCotoЗамаChanSweeКазаCartLycrИллюСтепNikishinFELICircCircOverАНСлСеме
HoneComiLippRituDharэкоэNirvРоссизмевещеменяНадеИванфоручистменяZone(194Rondкара5001lunaZone
PierImreликвродиBabyТихоVIIIАгеесборДаниГарбGiveМалеБрумMejoHeinСодеDaiwмногсмеравтоArthКоло
сбордереBradпродЮхамПроиVestArdoTravEmpiAlegКитаWindMercExpeРосспласSQuiRefewwwdГрузтрупCelt
склаязыкнаимHuntGinkчасоWindWindWindJeweHeriДобрBrauЩепиPediкотоФетиЗвер(АлмРоссSeguJeweШило
PietЛитРАграГордШамбсоврБялыпостАндрMicrDustМесхУчасЛомаWindЧернстудLastлихопсихмастКайдAnne
ФормNeleХлебНефеTamrАнашкласArisМарчЛьвоБудаФомиКузьКамеоткрAgatпереМельOrigиздаAlanпродпрод
продЭдигWindPhilКураДмитЕремLucyСтепЯкимvinoprogКалиtuchkasФормМежи
07.03.2023 21:55
Rakstīt ziņojumu 

Lēciens uz forumu:

Kontaktifizmati.lvAtgriezties uz augšuAtgriezties pie saturaArhīva skatsRSS sindikācija