Es esmu mācījusies DZ virzienā gan bakalaurā, gan maģistrā, un priekš manis tā bija vienīgā puslīdz pareizā izvēle.
Labais, kas tevi sagaida: matemātika un datorzinātnes teorētiskie pamati (specifiska matemātika).
Sliktais, kas tevi sagaida: matemātika un datorzinātnes teorētiskie pamati (specifiska matemātika).
Vēl iezīmīgi ir tas, ka šis novirziens ir ar vismazāko dokumentācijas kursu apjomu. Manā gadā grupa bija daudz mazāka kā pārējās, tāpēc attiecības ar pasniedzēju veidojās personiskākas - pasniedzējs var ar katru individuāli parunāties. Pie daudziem pasniedzējiem lekcijas veidojās kā dialogs/diskusija starp studentu un pasniedzēju. Izlem pati/pats, vai tas ir labi vai slikti.
Šobrīd strādāju par plaša profila programmētāju (dizainēju, programmēju, testēju ne-web aplikācijas; brīvi pārvaldu 2 prog.valodas, vajadzības gadījumā apgūšu vēl) nelielā grupā un uzskatu, ka šis virziens labāk par citiem ir sagatavojis mani šim darbam (tieši tāpēc, ka tas pamatā satur teorētiskas, nevis praktiskas zināšanas). Cik tāl man zināms, tad šis mans viedoklis ir nestandarta, tāpec augstprātīgi uzskatu, ka, iespējams, esmu labāka par pelēko masu
Ja tevi interesē kas konkrētāk, jautā - centīšos atbildēt. Tiesa gan, manas zināšanas par bakalaura programmu ir divus gadus novecojušas.