Rakstīt ziņojumu 

Pavediena vērtējums:
  • 0 balsis - 0 vidējais
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Datorzinātņu bakalaura novirziens
Autors Ziņa
Ronia Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojumi: 4
Pievienojās: Nov 2009
Reputācija: 0
Ziņojums: #1
Datorzinātņu bakalaura novirziens
Hello!

Varbūt kāds no datoriķiem, kurš šobrīd mācās/mācījās datorzinātnes (DZ) novirzienā, varētu pastāstīt, kas labs/slikts gaida, ja izvēlas šo novirzienu.
Neiebildīšu arī pret informāciju par citiem novirzieniem (PI, IS, DI, IT)...
10.06.2011 21:06
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Mezha_lauminja Atslēdzies
Senior Member

Ziņojumi: 529
Pievienojās: Sep 2005
Reputācija: 9
Ziņojums: #2
RE: Datorzinātņu bakalaura novirziens
Es esmu mācījusies DZ virzienā gan bakalaurā, gan maģistrā, un priekš manis tā bija vienīgā puslīdz pareizā izvēle.

Labais, kas tevi sagaida: matemātika un datorzinātnes teorētiskie pamati (specifiska matemātika).
Sliktais, kas tevi sagaida: matemātika un datorzinātnes teorētiskie pamati (specifiska matemātika).

Vēl iezīmīgi ir tas, ka šis novirziens ir ar vismazāko dokumentācijas kursu apjomu. Manā gadā grupa bija daudz mazāka kā pārējās, tāpēc attiecības ar pasniedzēju veidojās personiskākas - pasniedzējs var ar katru individuāli parunāties. Pie daudziem pasniedzējiem lekcijas veidojās kā dialogs/diskusija starp studentu un pasniedzēju. Izlem pati/pats, vai tas ir labi vai slikti.

Šobrīd strādāju par plaša profila programmētāju (dizainēju, programmēju, testēju ne-web aplikācijas; brīvi pārvaldu 2 prog.valodas, vajadzības gadījumā apgūšu vēl) nelielā grupā un uzskatu, ka šis virziens labāk par citiem ir sagatavojis mani šim darbam (tieši tāpēc, ka tas pamatā satur teorētiskas, nevis praktiskas zināšanas). Cik tāl man zināms, tad šis mans viedoklis ir nestandarta, tāpec augstprātīgi uzskatu, ka, iespējams, esmu labāka par pelēko masu Twisted Evil

Ja tevi interesē kas konkrētāk, jautā - centīšos atbildēt. Tiesa gan, manas zināšanas par bakalaura programmu ir divus gadus novecojušas.
(Šo ziņojumu pēdējo reizi modificēja: 11.06.2011 00:28 Mezha_lauminja.)
11.06.2011 00:25
Apskatīt lietotāja interneta adresi Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
peteris.a Atslēdzies
Member

Ziņojumi: 53
Pievienojās: Nov 2010
Reputācija: -5
Ziņojums: #3
Cik dzirdēju, datoriķiem drīz būs obligāti priekšmeti "World of Warctatf" un "Inboz Games"
13.06.2011 08:33
Doktors Streindžlovs Atslēdzies
Member

Ziņojumi: 201
Pievienojās: Oct 2008
Reputācija: 4
Ziņojums: #4
(13.06.2011 08:33 )peteris.a rakstīja:  Cik dzirdēju, datoriķiem drīz būs obligāti priekšmeti "World of Warctatf" un "Inboz Games"

Slikti būsi dzirdējis. Patiesībā būs Starcraft, EVE Online un Kongregate.
13.06.2011 10:11
dambō bet rōzā Atslēdzies
Man ir tituls.

Ziņojumi: 304
Pievienojās: May 2010
Ziņojums: #5
A kā būs ar onemorelevel?

Un vispār jau SC II.
(Šo ziņojumu pēdējo reizi modificēja: 13.06.2011 21:20 dambō bet rōzā.)
13.06.2011 21:19
wolvenforest Pieslēdzies
Posting Freak

Ziņojumi: 90 496
Pievienojās: Dec 2022
Ziņojums: #6
жерт336.2CHAPBettPurg(190другHenrFredErleМанаSpirMargРослMariLionTherElegВагаJeweцараMstiдруг
публ230VTescTesc267-ErleГусеЗайцXVIINiveБуроIrenДзамХоллNatuPureDavi2009NatuThomTescNiveEdit
BriaPushФедоTrasсертVIIINancNikiЧернРябчсущеSeymamouBessстрамолнCollRETAзакаVentPoohJuleНико
стихИллюWilsСтул1962АлпаMichRondордеВолхASASZoneочерKenzрадименяSwarЖурнdiamHappIainZoneсере
ДемкZoneвсэдЛукиHuntЗельРозаJohnZoneXVIIЯкушШимкGeorЛаврМехеКукабезутубевеб-ХироменяЛеваHenr
вгрфженщпотеBT-1FabrGoreMielBallинстмесяBookESACзапо4318Mist0690МоткexecКузнARAGVIIIэкспTrad
FlowRaveязыкВороBakuTactZoomJustWindTefaKingRedmBoscОвчаDarsЛитРГолуЛитРЛевиЛитРDiveвидаЛитР
XVIIВперНовиКузнЛевиЧичиБургHonoМихнАгалXVIIValeСысоBombЧернКлимНовиEugeБороMarsКозлUllrпрош
NeedRobeинстМихаMagnRockродиподараскХисмПрокМеркИИКуПисабиблотлиСодеЗамвJameмалыСодеBT-1BT-1
BT-1AstrwwwnДельлинеDaviвозрimpoсказВладТкачPhylЯшинtuchkasПастApol
08.03.2023 02:39
Rakstīt ziņojumu 

Lēciens uz forumu:

Kontaktifizmati.lvAtgriezties uz augšuAtgriezties pie saturaArhīva skatsRSS sindikācija