(28.05.2012 17:58 )nothin rakstīja: Problēme - cilvēki nav ieinteresēti produktos pietiekami. Kā ieinteresēt mani izmantot biškopības produktus (pieņemu, ka izņemot medu ir vēl 100iem citu, par kuriem nekā nezinu) ikdienā?
Problēma - neefektivitāte saimniecībā. Kā uzlabot efektivitāti produktu dabūšanā - vairāk bites, vairāk medus, varbūt ir kāda iespējam izmantot maksimāli visu, ko bites dod
Problēma - tā pati neefektivitāte, piemēram, nepaspēj visu apstrādāt vai arī tieši otrādi - paliek brīvas rokas. Cik būtu optimāli "bišu māju" turēt manā saimniecībā, lai varētu ar tik cilvēkiem cik man ir visus darbus paveikt un viss būtu efektīvi.
Problēma - man ir tādas bites, kas nedaudz tik daudz medus, cik kaimiņam, vai arī nedod tik garšīgu vai tml. Varbūt ir dažādas bišu sugas, kurām ir garšīgāks medus? Who knows...
Problēma - netiek izmantotas modernas tehnoloģijas. Moderno tehnoloģiju izmantošana bišu produktu apstrādē, iegūšanā utt. Varbūt kkas tāds ir?
Problēma - manas bites nevairojas.
Problēma - manas bišu mājas nav pietiekami lielas vai ir par lielu.
Piebilde - esmu programmētājs, ar bitēm nenodarbojos 
Paldies idejas ir labas, bet šīs problēmas ir kaut kā jāizpēta, jāatklāj kautka
(28.05.2012 17:58 )nothin rakstīja: Problēme - cilvēki nav ieinteresēti produktos pietiekami. Kā ieinteresēt mani izmantot biškopības produktus (pieņemu, ka izņemot medu ir vēl 100iem citu, par kuriem nekā nezinu) ikdienā?
Problēma - neefektivitāte saimniecībā. Kā uzlabot efektivitāti produktu dabūšanā - vairāk bites, vairāk medus, varbūt ir kāda iespējam izmantot maksimāli visu, ko bites dod
Problēma - tā pati neefektivitāte, piemēram, nepaspēj visu apstrādāt vai arī tieši otrādi - paliek brīvas rokas. Cik būtu optimāli "bišu māju" turēt manā saimniecībā, lai varētu ar tik cilvēkiem cik man ir visus darbus paveikt un viss būtu efektīvi.
Problēma - man ir tādas bites, kas nedaudz tik daudz medus, cik kaimiņam, vai arī nedod tik garšīgu vai tml. Varbūt ir dažādas bišu sugas, kurām ir garšīgāks medus? Who knows...
Problēma - netiek izmantotas modernas tehnoloģijas. Moderno tehnoloģiju izmantošana bišu produktu apstrādē, iegūšanā utt. Varbūt kkas tāds ir?
Problēma - manas bites nevairojas.
Problēma - manas bišu mājas nav pietiekami lielas vai ir par lielu.
Piebilde - esmu programmētājs, ar bitēm nenodarbojos 
Paldies idejas ir labas, bet šīs problēmas ir kaut kā jāizpēta, jāatklāj kaut kas jauns par šo tēmu.
Grūti paskaidrot, ko es gribu jautāt, bet šis jēdziens varētu palīdzēt
Pētījums – mērķtiecīgas zinātniskās izziľas un analīzes darbības rezultāts; zinātnisks darbs
(piem., monogrāfija, raksts, referāts), kurā apkopoti, izklāstīti pētnieciska darba, pētīšanas rezultāti.
Pētījumā atspoguļota vispusīga, parasti jauna, informācija, kas iegūta, vācot faktus, ziľas, novērojot,
eksperimentējot u.tml. darba beigās parasti tiek doti secinājumi. Eksperimentāls pētījums; empīrisks
pētījums; teorētisks pētījums (12, 128. lpp.).