Rakstīt ziņojumu 

Pavediena vērtējums:
  • 0 balsis - 0 vidējais
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LB 2013 afterparty (digitālais)
Autors Ziņa
Blekss Atslēdzies
Senior Member

Ziņojumi: 712
Pievienojās: Aug 2005
Reputācija: -2
Ziņojums: #1
LB 2013 afterparty (digitālais)
Vispirms ra pozitīvo - šogad LB bij izdevies kā katru gadu! Lielisks pasākums! Paldies Šmitam, Ievām, Zanēm un visiem pārējiem kuri piedalījās LB tapšanā! Paldies, visiem dalībniekiem par radīto kopējo atmosfēru un visu pārējo. Paldies jaukajai un skaistajai meitenei kura nekautrējās iepriecināt mani un 2 domubiedrus ar skaistiem skatiem.

Tālāk par negatīvo (diemžēl) - šogad pirmo reizi mūžā man bij kauns par fizmatiem kā cilvēku kopumu. Tik piedirstu upes krastu, kāds tika atstāts finišā, es vēl nebiju redzējis. Manuprāt ir diezgan nožēlojami pamest vietu, kurā esi izklaidējies, tādā stāvoklī ka vietējiem iedzīvotājiem nākas izsaukt mentus lai situāciju nohandlotu. Man bij kauns klausīties pārmetumus kas adresēti fizmatiem no cilvēka kurš tiko ar laivām ir apgādājis apmēram pusi no visiem LB dalībniekiem (Mučas laivunoma nodrošināja 33 laivas ši gada laivubraucienā, paldies viņiem par to!). Esam tak pieauguši cilvēki un nav mums nepārtraukti jābūt klāt kādam pasākuma organizatoram kurš iemāca pakaļu noslaucīt!
Paldies pēdējā autobusā braucošajiem un komandai "The Abusement Park: Anti-Lops" par to ka palīdzēja savākt lielo vairumu pārējo atstāto mēslu.

P.S.Džeks no Mučas laivunomas solās nākošreiz šadā situācijā noštopēt autobusiem ceļu un aizkavēt izbraukšanu kamēr netiek savākti visi atstātie sūdi Smile
06.05.2013 22:34
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
JānisKa Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojumi: 3
Pievienojās: Nov 2011
Reputācija: 0
Ziņojums: #2
RE: LB 2013 afterparty (digitālais)
Piekritīšu Bleksam, atļaušos vēl piemetināt, ka kas līdzīgs bija tad, kad atbraucām ar pirmo autobusu uz Rīgu. Visas komandas jau aizbrauca prom, tikai palika miskastes maisi stāvlaukuma vidū. Savācām, izmetām, bet publisks "fuj" jums sīkie kretīni, kas nemāk aiz sevis savākt!
07.05.2013 09:12
herbe_panks Atslēdzies
Ленинград
**

Ziņojumi: 15
Pievienojās: Apr 2006
Ziņojums: #3
Piedāvāju nākamgad pie dalības maksas pielikt 1 Ls par centralizētu atkritumu savākšanu. Domāju, ka par ~300 Ls jebkurš būs gatavs to izdarīt!
07.05.2013 10:12
Apskatīt lietotāja interneta adresi Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Blekss Atslēdzies
Senior Member

Ziņojums: #4
Es un visa The Abusement Park komanda atbalsta Herbes ierosinājumu.
07.05.2013 10:17
Krišjānis Atslēdzies
The Golden Member
**

Ziņojumi: 34
Pievienojās: Sep 2011
Ziņojums: #5
Piekrītu Herbem.
Vai vismaz maisus varētu dalīt, jo mūsējais uz beigām jau bija gandrīz sadalījies pirmreizinātājos. Ja nebūtu bijusi mašīna, būtu diezgan sarežģīti tos mēslus kaut kur kustināt.

Visādi citādi gan zvērīgi jauki bija. PALDIES!

P.S. Ja tiek atrasts zils matracītis (tāds mazliet piepūšams), tad es labprāt viņu saņemtu.
P.P.S. Atvainojos visiem, kuri pamodās no manas bļaušanas.
(Šo ziņojumu pēdējo reizi modificēja: 07.05.2013 10:29 Krišjānis.)
07.05.2013 10:19
dambō bet rōzā Atslēdzies
Man ir tituls.

Ziņojumi: 304
Pievienojās: May 2010
Ziņojums: #6
(07.05.2013 10:12 )herbe_panks rakstīja:  Piedāvāju nākamgad pie dalības maksas pielikt 1 Ls par centralizētu atkritumu savākšanu. Domāju, ka par ~300 Ls jebkurš būs gatavs to izdarīt!
Par šo runāja orgu sēdē. Īsti nezinu kāpēc netika realizēts.
07.05.2013 14:40
Blekss Atslēdzies
Senior Member

Ziņojums: #7
Par "Lost & Found" runājot - pie manis ir zemāk attēlā redzamās tupeles. Ņemot vērā ka viņas tika atrastas 3. dienā krastā blakus musermaisiem (tātad visticamāk ar musermaisiem reizē krāmētas no laivas un atstātas krastā ar visiem museriem), tad īpašniekam atdošu pēc tam kad būs iznesis SP telpas (111. zeļļos) miskasti vai savācis visus krastā palikušos mēslus. Ceru ka SP biedri palīdzēs nočekot šī punkta izpildi Smile

[Bilde tupele.jpg]
(Šo ziņojumu pēdējo reizi modificēja: 07.05.2013 15:01 Blekss.)
07.05.2013 14:59
contex Atslēdzies
Junior Member
**

Pievienojās: Aug 2009
Ziņojums: #8
Miskates triks bija ļauns - aiznes,parādi,dabū monster un stiep atpakaļ. Ar trim maisiem tikām pie 8 bundžām.

Tumšmate pie nakts trases reģistrācijas - ja nometne būtu tuvāk,Tava seja satiktos ar airi. Ja uzņemies kaut darīt (arī pēdējā mirkļa pēdējā mirklī),tad noskaidro visu un esi pieklājīgāka.

Milzīgs paldies komandām,kuras nakts trasē mēģināja savaldzināt priedi. Lieliski aizpildījāt mūsu komandai gaidīšanas laiku. Very Happy

Vislielākais paldies tiem,kas palīdzēja nodzēst mūsu ugunskura radīto nelaimi,PALDIES!
07.05.2013 15:00
Blekss Atslēdzies
Senior Member

Ziņojums: #9
Tu joko vai? Paldies jums par to priedi! Tā bij vispietuvinātākā lieta seksam kāda man bij šajā LB Very Happy
07.05.2013 15:08
contex Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojums: #10
(07.05.2013 15:08 )Blekss rakstīja:  Tu joko vai? Paldies jums par to priedi! Tā bij vispietuvinātākā lieta seksam kāda man bij šajā LB Very Happy

Nejokoju,bet savas pozitīvās atsauksmes nodevām orgiem. Very Happy Prieks,ka Tev patika. Mums patika dzirdēt atsauksmes par saskrāpētajām mēlēm un ķērpjiem zobos. Very Happy
07.05.2013 15:16
Atslēdzies
Suq Madiq

Ziņojumi: 468
Pievienojās: Nov 2005
Reputācija: 11
Ziņojums: #11
Pazudusi melna jaka ar kapuci un 2 kabatām priekšā.
Atrasts nav nekas.
Neatvainojos nevienam, kuram traucēja man kliegšana vai taurēšana Very Happy

Kā jau Viszinis teica - par atkritumiem sēdē runāja, bet manuprāt mazliet par vēlu pavīdēja tā doma. Iespējams pietrūka laika, jo par to atsevišķi jāsarunā ar pašvaldības uzņēmumiem, visticamāk jāveic iepriekšējs maksājums un jāslēdz līgums.
Bet personīgi es esmu par papildus kaut kādiem Ls pie dalības. Nešķirotu atkritumu izvešana maksā ~8Ls/m^3 + kaut kāda papildus maksa par piebraukšanu un nekas mega dārgs nevajadzētu būt.

Pirmais autobuss ar braucējiem nelikās baigie cūkas. Tik cik mantas sanesa augšā, liekas, ka lielāko daļu sanesa uz busu tai skaitā vairākus melnos maisus (pie Zeļļiem gan baigi neskatījos, vai viss tiek savākts).

Dace, kas tad nu? Ko tev ierieba nabaga tumšmate reģistrācijā? Ā, un es un arī palīdzēju nodzēst un izkliedzu pavēles un ieteikumus ugunsgrēka dzēšanas laikā. Mhm. Gandrīz airi sakusa. Kas man par to tagad būs? Very Happy *wink wink*
07.05.2013 16:10
Apskatīt lietotāja interneta adresi Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Blekss Atslēdzies
Senior Member

Ziņojums: #12
Nebūs tev nekas, Štolcer. Viņi jau mūža ietaupijumus iztērējuši apmaksājor rēkinus tiem kuriem airi sakusa nevis tikai gandrīz sakusa Smile
07.05.2013 16:24
martins Atslēdzies
Member

Ziņojumi: 92
Pievienojās: Feb 2009
Reputācija: 3
Ziņojums: #13
Tikai atceraties, ka maksa par "pakaļas slaucīšanu" neveicinās fizmatu kultūras līmeņa uzlabošanos. Sad
Bet, ja citu risinājumu neredzat, tad kādēļ gan ne...
07.05.2013 16:25
contex Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojums: #14
Štolcerīt,dabūsi buču par savām pažarnieka prasmēm.

Tā meitene? Vārdos neaprakstāma,ar airi tik Very Happy
07.05.2013 16:29
Sanda Blomkalna Atslēdzies
SB

Ziņojumi: 120
Pievienojās: Sep 2005
Reputācija: 2
Ziņojums: #15
Viii, nesankcionētu kontrolpunktu izvietošanās nebija nemaz tik reta, kā Nakts Trases dalībniekiem šķiet!
07.05.2013 16:50
Rakstīt ziņojumu 

Lēciens uz forumu:

Kontaktifizmati.lvAtgriezties uz augšuAtgriezties pie saturaArhīva skatsRSS sindikācija