Rakstīt ziņojumu 

Pavediena vērtējums:
  • 0 balsis - 0 vidējais
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
parādi, slimība, kaudze problēmu
Autors Ziņa
yūgen Atslēdzies
product of your mind
**

Ziņojumi: 8
Pievienojās: Jul 2013
Reputācija: 0
Ziņojums: #1
parādi, slimība, kaudze problēmu
Mācos fiziku, man patīk, bet ir drausmīgas problēmas ar veselību. Caur mokām un pūsģīboņa stadijā izvilku 1. sesiju, vēl ir 2 parādi, ko cenšos nokārtot. Gribu prasīt, kā ir, metīs ārā no budžeta pavasara sesijā, ja nepavilkšu kādu priekšmetu? Dekāns un daži pasniedzēji zina par manām problēmām, citi pasniedzēji, kas nezin, gan jau vienkārši domā ka esmu sliņķis. Studijas nav vieglas un man manā stāvoklī sagādā mokas, bet negribu mest pie malas, cerot, ka kaut mazliet pa vasaru atveseļošos. Tagad gan sajūta , ka viss moka, nospiež un gāžas virsū uz pleciem. Negribas padoties, bet ir tik drausmīgi smagi viss un negribas izmest visu, kam iziets cauri. Līdzīga pieredze kādam? Ieteikumi, kā man meklēt kādus sakarīgus risinājumus? Help!
16.04.2014 20:47
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Dr. evel Atslēdzies
pasaule buus mana!!!

Ziņojumi: 566
Pievienojās: Dec 2008
Reputācija: 1
Ziņojums: #2
RE: parādi, slimība, kaudze problēmu
Vienīgais, ar ko varu mēģināt palīdzēt, ir uzrakstīt dažus uzmundrinošus vārdus : turies, cik spēka! Ja jau tik daudz ir iziets, mēģini nemest pie malas. Ja jau dekāns zina par Tavām problēmām, iespējams, ka var mēģināt sarunāt, ka pat parādus, kas paliks pēc pavasara, mēģināsi kārtot tad, kad veselība ļaus. Man liekas, ja dekāns redz, ka Tu centies, cik veselība ļauj, nu tad viņam vajadzētu nākt Tev pretī. Jebkurā gadījumā, spēku, veselību un izturību Tev! Turies! Tiešām ceru, ka Tev viss nokārtosies.
(Šo ziņojumu pēdējo reizi modificēja: 16.04.2014 21:51 Dr. evel.)
16.04.2014 21:50
Blekss Atslēdzies
Senior Member

Ziņojumi: 712
Pievienojās: Aug 2005
Reputācija: -2
Ziņojums: #3
Cīnies un nepadodies! Iedvesmojies no līdzīgiem piemēriem (veselības problēmas + darbs zinātnē), piemēram John Forbes Nash, Jr. Kurš ar smagām veselības problēmām kļuva ne tikai par Nobela prēmijas laureātu, bet pat izpelnijās filmu sev par godu.
17.04.2014 08:14
yūgen Atslēdzies
product of your mind
**

Ziņojumi: 8
Pievienojās: Jul 2013
Ziņojums: #4
Paldies... vairāk vai mazāk sanāca tāds gaušanās topiks "cik dzīve grūta". Bet tiešām paldies. Domāju arī par iespēju sākt iet pirmo kursu no jauna, bet ka tik tas nebūtu bezjēdzīgi. Cīnīšos maksimāli, cik varu, tas jau noteikti, vienīgais bail par iznākumu. Galvenais censties sevi nesalīdzināt ar emocionāli neizdegušajiem wunderkindiem no kursa.. vai arī vispār ar jebkuru emocionāli neizdegušu cilvēku. Studijas ir fun, tikai līdz momentam, kad esi uz slimnīcas robežas un no malas to nevar īsti redzēt. Bet negribas, negribas padoties
21.04.2014 02:10
Andris S Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojumi: 11
Pievienojās: Sep 2013
Ziņojums: #5
Pirmajā semestrī mācībās ļoti palīdzēja sadarbošanās ar kursabiedriem- testu, mājasdarbu pildīšana kopā, neskaidro jautājumu apspriešana u.tml. Vienam tas būtu bijis tik ļoti grūtāk. Tā ka, ja ir vēlme, varu piedāvāt kādu palīdzību mācību ziņā. Turies!
21.04.2014 08:48
Ēriks Klotiņš Atslēdzies
Senior Member

Ziņojumi: 428
Pievienojās: May 2005
Reputācija: 4
Ziņojums: #6
Vienmēr ir iespēja paņemt akadēmisko gadu..
24.04.2014 23:45
vishuks Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojumi: 1
Pievienojās: May 2014
Ziņojums: #7
Bet akadēmisko taču var ņemt tikai no otrā kursa, ne?
17.05.2014 17:23
Rakstīt ziņojumu 

Lēciens uz forumu:

Kontaktifizmati.lvAtgriezties uz augšuAtgriezties pie saturaArhīva skatsRSS sindikācija