neiespējami!
Lai dzerot neaizmigtu?
kā to saprast - raugs spēj sekmīgi rūgt bet neizdala alkoholu? ko tad viņš izdala? cik saprotu raugs barojas no cukura un pārstrādā to par alkoholu, ja neizdala, tad sanāk, ka nebarojas, ja nebarojas, kā tad viņš spēj rūgt? vai varbūt es esmu kaut ko palaidis garām?
Pie konkreetaas temperatuuras raugs ruugst bet neizdala alkoholu...
Rīta aliņš :D
vljeeee. :(
forši, tagad lielā rīta problēma - pirms darba palāpīties vai iedzert kafiju miega aizslaucīšanai - kā ar roku noņemta
to hm paartikas raugi etanolu razho, glikozi sadalot anaeirobaas elposhans procesos, kas notiek nepietiekamas skaabeklja klaatbuutnes rezultaataa... ja rauga kultuurai ir pietiekami daudz skaabeklja, glikoze var tikt sashkjelta liidz pat CO2 un H2O... Lai gan es shajaa jautaajumaa neorienteejos pietiekami labi, jautaajiet biologiem...
njam njam! :)))))))))))))))
Tas jau ir tas pats, kas pagatavot meža pīli tā, lai tā garšo pēc vistas.
Sviests kautkaads...