fizmati.lv forums
Nedzīvo kojās, atrodi mājokli - Izdrukas versija

+- fizmati.lv forums (http://fizmati.lv/forums)
+-- Forums: Studentu lietas (/forum-35.html)
+--- Forums: Kopmītnes (/forum-116.html)
+--- Pavediens: Nedzīvo kojās, atrodi mājokli (/thread-5750.html)

1 2

Nedzīvo kojās, atrodi mājokli - žibers - 03.07.2012 21:01

Jauns projekts ir tapis draugu lokā

Apskaties http://www.nimo.lv, visi Latvijas nekustamā īpašuma sludinājumi vienviet

RE: Nedzīvo kojās, atrodi mājokli - Glodīte - 05.07.2012 12:47

Es gan teiktu dzīvo kojās, bieži tādas iespējas vairs nebūs. Smile

Bet baigi labo meklētāju esat uzbliezuši!

RE: Nedzīvo kojās, atrodi mājokli - Blekss - 05.07.2012 21:30

Vispār man ar patīk, tikai gļuks ar ss.lv sludinājumiem (varbūt arī citiem, nezinu) - ja ss.lv cena norādīta dienās, tad jūsu lapā tas pats cipars mēnesī

RE: Nedzīvo kojās, atrodi mājokli - žibers - 10.07.2012 12:59

(05.07.2012 21:30 )Blekss rakstīja:  Vispār man ar patīk, tikai gļuks ar ss.lv sludinājumiem (varbūt arī citiem, nezinu) - ja ss.lv cena norādīta dienās, tad jūsu lapā tas pats cipars mēnesī

Jā to mēs zinām, tas ir to do listes augšgalā kopā ar iespēju meklēt pa stāviem un projektu tipiem Smile Tikko saslēdzām, lai ne tikai skatās adreses, bet arī koordinātes

RE: Nedzīvo kojās, atrodi mājokli - žibers - 06.08.2012 15:44

(10.07.2012 12:59 )žibers rakstīja:  
(05.07.2012 21:30 )Blekss rakstīja:  Vispār man ar patīk, tikai gļuks ar ss.lv sludinājumiem (varbūt arī citiem, nezinu) - ja ss.lv cena norādīta dienās, tad jūsu lapā tas pats cipars mēnesī

Jā to mēs zinām, tas ir to do listes augšgalā kopā ar iespēju meklēt pa stāviem un projektu tipiem Smile Tikko saslēdzām, lai ne tikai skatās adreses, bet arī koordinātes

Tagad vajadzētu vairs nebūt tiem dienas sludinājumiem. Varbūt vēl kāds vecais nav izķerts, bet jaunie vairs netiek likti

RE: Nedzīvo kojās, atrodi mājokli - Blekss - 14.08.2012 16:45

Turpinu meklēt dzīvokli un testēt Smile Nu jau ir labāk, vairs nelienu citos sludinājumu portālos. Taču vēl pāris labojumi un ieteikumi:
1.ja zip.lv sludinājumam beidzas termiņš, tad tas netiek izņemts no nimo.lv (iespējams arī ja sludinājums no citiem portāliem)
2.Būtu vēlams ieviest fīču ka var izvēlēties kurus portālus rādīt/nerādīt. Piemēram reklama.lv grib lai es papriekšu samaksāju 30ls un tikai tad ir gatavi parādīt dzīvokli. Lai iet diriģēt, negribu neko no viņiem redzēt!
3.Būtu vēlams lai varētu atlasīt pēc pilsētas rajona (Piem rīga centrs/āgenskalns/imanta utt.) šobrīd search tādu iespēju nepiedāvā...

RE: Nedzīvo kojās, atrodi mājokli - žibers - 21.02.2013 14:13

(14.08.2012 16:45 )Blekss rakstīja:  Turpinu meklēt dzīvokli un testēt Smile Nu jau ir labāk, vairs nelienu citos sludinājumu portālos. Taču vēl pāris labojumi un ieteikumi:
1.ja zip.lv sludinājumam beidzas termiņš, tad tas netiek izņemts no nimo.lv (iespējams arī ja sludinājums no citiem portāliem)
2.Būtu vēlams ieviest fīču ka var izvēlēties kurus portālus rādīt/nerādīt. Piemēram reklama.lv grib lai es papriekšu samaksāju 30ls un tikai tad ir gatavi parādīt dzīvokli. Lai iet diriģēt, negribu neko no viņiem redzēt!
3.Būtu vēlams lai varētu atlasīt pēc pilsētas rajona (Piem rīga centrs/āgenskalns/imanta utt.) šobrīd search tādu iespēju nepiedāvā...

šis tas jau no augstāminētā izdarīts, pārējais būs

meklējam arī spēkus programmēšanas jomā, esam gatavi finansiāli atlīdzināt, labas php+mysql+javascript zināšanas, lūdzu interesentus rakstīt uz info@nimo.lv

RE: Nedzīvo kojās, atrodi mājokli - Kaspars Balodis - 27.02.2013 17:57

Ļoti ērta fīča būtu iespēja sarakstā atfiltrēt tikai tos piedāvājumus, kas atrodas patlaban redzamajā skatā kartē.

RE: Nedzīvo kojās, atrodi mājokli - AndrejsD - 29.04.2013 14:12

Labs! Šī gan ir noderīga fīča.. tagad kā reize meklēju dzīvokli Smile)

RE: Nedzīvo kojās, atrodi mājokli - - 29.04.2013 15:05

Labs! Tev gan ir noderīgs pirmais posts. Dēļ tā vien reģistrējies, lai izteiktu savu sajūsmu?

RE: Nedzīvo kojās, atrodi mājokli - asmene - 11.02.2015 14:04

Piedāvājumā 1istabas dz. Agenskalnā.
26159348

RE: Nedzīvo kojās, atrodi mājokli - AgreeBeaver - 10.03.2015 23:55

Ka nebūtu koju - diez vai es to Meiteni atrastu!
Padzīvojiet arī kojās sev priekā. Žēl, ka pamācīties laika maz.. Smile

RE: Nedzīvo kojās, atrodi mājokli - Sviestabeka - 13.03.2015 13:20

Ieteiktu dzīvot kojās tik ilgi, kamēr var. Kad būsi vecs to jau vairs nevarēsi. Tāda iespēja ir tikai tagad. Meklētājs ok, bet tāpat vieglāk atrast caur paziņām.

RE: Nedzīvo kojās, atrodi mājokli - awatars - 16.03.2015 14:57

Paliec kojās, te ir sava nostaļģija un nebūs jāņem kredīti Very Happy

būs drošvien arī stasti ko bērniem pastāstīt.

Palīdzat. - dakters - 20.05.2015 14:32

Meklēju dzīvokli/istabu. Izskatīšu visus piedāvājumus.

zobu rotas