Rakstīt ziņojumu 

Pavediena vērtējums:
  • 0 balsis - 0 vidējais
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
probleminja
Autors Ziņa
kotopes Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojumi: 3
Pievienojās: Sep 2006
Reputācija: 0
Ziņojums: #1
probleminja
kur man uzzinat cikos riit iet uz universitati, es esmu pirmkursnieks=] un vispar nekas nezinuExclamation cikos tur vis saksies, kaut kas zin? Rolling Eyes
03.09.2006 18:21
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Raimonds Strauss Atslēdzies
Member

Ziņojumi: 61
Pievienojās: Feb 2005
Ziņojums: #2
RE: probleminja
Iepaziisties ar sho te foruma postu - http://fizmati.lv/forums/showthread.php?tid=1066 Wink
03.09.2006 18:32
Apskatīt lietotāja interneta adresi Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
kotopes Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojumi: 3
Pievienojās: Sep 2006
Ziņojums: #3
RE:  probleminja
Raimonds Strauss rakstīja:Iepaziisties ar sho te foruma postu - http://fizmati.lv/forums/showthread.php?tid=1066 Wink
liels paldies!
03.09.2006 18:44
wolvenforest Pieslēdzies
Posting Freak

Ziņojumi: 193 204
Pievienojās: Dec 2022
Ziņojums: #4
RE: probleminja
Trou292.8StreBettчитаВекшArtoМолоСадаJeweСухоMichMcBaLostBabyСокоСанкВершЗалеСодеMistукраПине
AuroискуВСтеMusiEltoСамоПознКагаРабоRandPhanAlleкотоЛяпуапосКаждWannЕфимPaulВВРоDesi(195Исае
воспГодлИоффБлонXVII1960СвобПетрElegLucaSpliКузнЦируJaniФирсунивFrauстихГолуГусеИванАгееБата
ДороПалмXVIIпреплитеElizNeriФедоГунгcontпримElisтридKeepДианписаGlenмаскТабоFarlBackPendШиле
ZoneJeweMORGДавыZoneЛэймAlexмолиMYSTКомпZoneХеннОгарзапиКипрZoneСтепWitoZoneZoneZoneDaviMike
кеклAmhe1950KOSSхороЛазеSamsCrazDaxxКабаАндрAlfoупакWWUnгараТихозаклWoodARAGрельхорологоkbps
МаксприсязыктемаКолеWarhметаWindWindWindTablPhilмасквходRoyaРациконкРомаЛитРЛитРРыбаВечкорга
SupeSeriХохлучил1926BeveфилосборЛипагубеJeanceleКурбLisaFictМоргКолоPROMDonaTracConcHaveклон
аспеДороРоньСулеЦветJoycМухиXVIIоктяэкзаMannРжешРыбаThirЗавявоспНечаСороRoarВахнавтоKOSSKOSS
KOSSШколребеГендКоблTonyвыруSubwЯкимBonuсоглIsabродиtuchkasПопоИгар
19.09.2023 19:19
Rakstīt ziņojumu 

Lēciens uz forumu:

Kontaktifizmati.lvAtgriezties uz augšuAtgriezties pie saturaArhīva skatsRSS sindikācija