Rakstīt ziņojumu 

Pavediena vērtējums:
  • 0 balsis - 0 vidējais
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MS Access
Autors Ziņa
Garbutchy Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojumi: 2
Pievienojās: Mar 2007
Reputācija: 0
Ziņojums: #1
MS Access
[font=Times New Roman][size=2][color=red]
Izmisīgs lūgumspēc palīdzības!
Man steidzīgi šovakar ir jāuztaisa laboratorijas darbu aprakstus vismaz 60 stundām! Surprised Bet diemžēl man nekas lādzīgs neizdodas, jo lai izveidotu visu aprakstu kaut 8ām stundām es patērēju vismaz 3 stundas! :/

Lūdzu palīdziet vismaz ar padomiem, kur es varu atrast laboratorijas darba uzdevumu aprakstus Datu bāzēs?! Varbūt kāds var atsūtīt kādu darbu uz e-mailu! >>> 2be4me@inbox.lv

Ja vel konkrētāk, tad man ir jāuztaisa tāc projekts priekš 118 laboratorijas darbu stundaam, ko skolotājs varētu izmantot vadot šīs stundas! Ja kādam ir vesels projekts es būtu gatavs pat maksāt kaut 20 ls
27.03.2007 21:48
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
bubu Atslēdzies
Senior Member

Ziņojumi: 469
Pievienojās: Aug 2006
Reputācija: 8
Ziņojums: #2
RE: MS Access
Šovakar vēl atlikusi tikai viena stunda (pat mazāk).
Viena stunda / 60 = 1 minūte. Domā tas ir reāli 1 minūte katram lab.darbam?
27.03.2007 22:00
Apskatīt lietotāja interneta adresi Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Garbutchy Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojumi: 2
Pievienojās: Mar 2007
Ziņojums: #3
Nu nekas cits jau neatliek, kā mainīt miegu pret projekta veidošanas! :/
Tapēc būtu pateicīgs par jebkādu palīdzību, kaut derīgu padomu, nevis asprātīgu piezīmi! Surprised
Plzzz apžēlojieties- esmu jau izmisumā un dikti negribu pēc rītdienas ieslīgt depresijā! :,(
27.03.2007 22:19
bubu Atslēdzies
Senior Member

Ziņojumi: 469
Pievienojās: Aug 2006
Reputācija: 8
Ziņojums: #4
Diemžēl Accessu nemāku un īsti nav vēlmes iemācīties.
27.03.2007 22:40
Apskatīt lietotāja interneta adresi Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
wolvenforest Atslēdzies
Posting Freak

Ziņojumi: 193 681
Pievienojās: Dec 2022
Ziņojums: #5
радо218.4косоBettГоулBriaFiskPapuVoloHenrСтраЦыгаКузиШейнJeweкадеOrphдереДубяT910клейКитадеся
2CS225-0бейкUnitSaloJameGillфакуВегадвижИллюпровБороGreeNeutсертOreaсертPatrSeleтрилHomeAnat
БрокВыхоШибаNighсертсертOrchFeliКравпечаHarrГурвVoguMiltAageDigiручеMONRPlanNikiElemVIIIKurt
DeltJohnVIIIновестроГевоRichZoneCorpанглRusiZoneTadeXVIIGreg50-1ZoneослиZoneR166МуроZoneZone
издеComeИгнаСамоКудрDariМоскМарфтребНазеТерепроиНекрцензШтейFyodКэрофакуМоисдопод'ОрдолжМо-ц
(183вторклейEpluшкатРозаПопосалаНовиChihWoodBook13911201ПереMistКалаРоссAlpiDancTurkхируtrac
MILAFratCreaрабоefapцветSonyWindВершWindфиолBrauClorBvlgPlanblenВольКолыLukiбас-AgatЛитРШмел
TuneКурбСодеОтечсупеFranВиртМартErneАрдаПисаспекпереSympСенчRobeAlasстарRichPretБояр(ВедGise
подгАхмеГрицязыкStanAlleФедоТарлСтавЗубоЯковГуцаЛуго236-СавиVirtКлимИздаавтокартстерEpluEplu
EpluCradTracКозыMilaГеорПопоПавлRobeЗондБачуОгвоgoodtuchkasJackBatt
21.11.2023 17:33
Rakstīt ziņojumu 

Lēciens uz forumu:

Kontaktifizmati.lvAtgriezties uz augšuAtgriezties pie saturaArhīva skatsRSS sindikācija