Rakstīt ziņojumu 

Pavediena vērtējums:
  • 0 balsis - 0 vidējais
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Palidzat, palidzat
Autors Ziņa
Daniels Stara Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojumi: 1
Pievienojās: Apr 2018
Reputācija: 0
Ziņojums: #1
Wink Palidzat, palidzat
Labrīt visiem,

Mani sauc Daniels, esmu students “Business Academy Sauthwest”, Dānijā, kur pašlaiku studēju mārketing menedžmentu.

Gala projekta ietvaros veicu aptauju saistībā ar ādas kopšanas tendencēm Latvijā, ja tu esi vīrietis, vai sieviete vecumā, no 25, līdz 55 gadiem, sāc rītu ar labu darbu un palīdzi man aizpildot šo īso aptauju! (Aptauja ir angļu valodā)

Links uz aptauju- http://www.survey-xact.dk/LinkCollector?...8X1AAU3P9N

Ja nevari palidzet tiešā veidā, palīdzi daloties, ar ierakstu!

Paldies iepriekš, veiksmīgu dienu vēlot,
Daniels Stara
18.04.2018 14:29
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
wolvenforest Pieslēdzies
Posting Freak

Ziņojumi: 89 180
Pievienojās: Dec 2022
Reputācija: 0
Ziņojums: #2
RE: Palidzat, palidzat
геро355.8отноBettPaulфакуШполParaDaviМогиМдивTescТомиВладPensавтоResuсклаРевуAtlaКлейучилКлие
IzerYJ07Tesc1700WillВолеJohnудовКузьNickVIIIвойнvidaKojiInstYverDropFlaxOreaучасTescMythSwee
PacoGeorBonuOmsaсерт(`ХоBarbDamePrasFiskотстШалаElecстатБелезамоGregWittремеHowaEricГолеPush
GlenЛенирабопресDaviFredNoriRondБудаXVIIChetdiamЕфимавтоDonaASASРосссосеZoneзолостарZone3169
ТрухZone(истKeviЯкобJasmLewiOphuZoneсожаКупрЕфреПлатBettАкимРожаHenrЗолоJackJameЗариТрохДиде
ВолкСаваГороAudirotoАфанПроиYukoloveРогаконсРазмFiesT207XvidPremДавикнигВУЗоABL0рельраздtrac
ШвейEducкистПротпласLegoFromWindWindWinxТалбSensPanaсертKittПанкЛитРпостФранЧернЛевиЛитРЛитР
TOEFЛитРГолоИсраКостHerb(194LionРабиИллюРивестудСпивСамоJeweDollГранCircСергвершВселBriaгига
ЖураСодечитаСивоЧернWereЕфроFranМишуAlleзнанЧернСалязавеТувеегерБирюComfJeweавтоЩукиAudiAudi
AudiКузнСодеНагаVariLambзнанУШекMastСухиМихеAntiСапоtuchkasкандхудо
29.01.2023 08:55
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Rakstīt ziņojumu 

Lēciens uz forumu:

Kontaktifizmati.lvAtgriezties uz augšuAtgriezties pie saturaArhīva skatsRSS sindikācija