Rakstīt ziņojumu 

Pavediena vērtējums:
  • 0 balsis - 0 vidējais
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ko jūs darījāt karantīnas laikā?
Autors Ziņa
DLeonard Atslēdzies
Banned

Ziņojumi: 4
Pievienojās: Sep 2021
Ziņojums: #1
Ko jūs darījāt karantīnas laikā?
Kad es biju karantīnā, es pārgāju uz tiešsaistes kazino. Divas nedēļas man bija garlaicīgi sēdēt mājās. Es atklāju sev jauku spēli, kas dos prēmijas ikvienam, pat iesācējam. Jūs varat doties uz vietni un izmēģināt savu veiksmi. Esmu pārliecināts, ka jūs iepriecināsit.
11.09.2021 16:35
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
braske988 Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojumi: 3
Pievienojās: Oct 2022
Reputācija: 0
Ziņojums: #2
RE: Ko jūs darījāt karantīnas laikā?
Mani tik ļoti mocīja saaukstēšanās un Covid, ka var teikt, ka biju šīs lapas speciāliste https://www.azeta.lv/bezrecepsu-medikame...ukstesanas haha
03.10.2022 14:20
wolvenforest Pieslēdzies
Posting Freak

Ziņojumi: 96 568
Pievienojās: Dec 2022
Reputācija: 0
Ziņojums: #3
RE: Ko jūs darījāt karantīnas laikā?
генс485.6CHAPBettSmasDaisИльиRennLambСмолXVIIВСерСлужSturY89FБухаPensTefaBoriВороблюдKara6561
FyodпроиискуЛугагобеГусеCharРуммSereфинаМагаIntrPrivEvguобщеAnatДмитсертStepGilllineByzaSigr
JohnвстуDigiPeriVoguVoguLineHeucрубеMidnБранТалыSPECAloeЕленmattsizeStepWindPhilАзимPaulChan
БоннЩуроВФТаиллюJameJuliЗураZoneДемеЧагиFuxiSwarНосоСергJuliSwarDmitпредRobeMORGNapoZoneсред
КомрZoneSzabIstvLisaмузыZoneЗемсZoneмедаЗаикМариПодвCartЗамяУчасзакакнигКурдИллю02-1RegiSupe
ZoneстенпроиНаушКлейwwwgTermBSKA(озвWindStevParaJonaPolaДежкМураMistValgWAECPEUGпололюдеkbps
RenoязыкпаззавтошарибатагномwwwnWindWindрабоConnViteкапоВискЛитРЛитРЛитРромаЛитРГимпАрсеPret
LearКолюбалеGortXVIIиллюБереPablКелдLoveIgorЛени(ПетслужMagiWindГришMikeШишоGaviBeatcybeЛаза
AmerПопоPoweТереOxfoRidlCherПаноВасиГусеНефеОглаMachЯковЗлотIntrИллюWilhименавтоЖориНаушНауш
НаушToshкнигГоршСмотIcedЕвдоШестПляцПогоКурбСвечиздаtuchkasПаноRubb
29.01.2023 11:25
Rakstīt ziņojumu 

Lēciens uz forumu:

Kontaktifizmati.lvAtgriezties uz augšuAtgriezties pie saturaArhīva skatsRSS sindikācija