Rakstīt ziņojumu 

Pavediena vērtējums:
  • 0 balsis - 0 vidējais
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vai jums patīk spēlēt?
Autors Ziņa
AAnthony Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojumi: 4
Pievienojās: Sep 2021
Reputācija: 0
Ziņojums: #1
Vai jums patīk spēlēt?
Sveiki. Es esmu azartspēļu cienītājs, un es .. neskaidrs .., jo ar tiem noteikti var nopelnīt. Protams, kad es spēlēju, mani nervi ir likti uz spēles, un spriedze manī rodas katru reizi. Ne vienmēr tajā ir iespējams uzvarēt, bet veiksme gandrīz vienmēr ir manā pusē.
12.09.2021 19:00
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
vanessamurra Atslēdzies
Junior Member
**

Ziņojumi: 7
Pievienojās: Apr 2022
Ziņojums: #2
RE: Vai jums patīk spēlēt?
Jā, apspriedīsim šo tēmu sīkāk ja jūs interesē. Nu, man šķiet, ka jums vajadzētu apskatīt vēl vairāk informācijas bonusi veidi jo, pateicoties tam, es uzzināju daudz noderīgas informācijas un ceru, ka tagad jums viss izdosies šajā tēmā. Es novēlu jums veiksmi šajā jautājumā. Ceru ka varēsi kaut ko atrast.
(Šo ziņojumu pēdējo reizi modificēja: 23.12.2022 12:26 vanessamurra.)
06.12.2022 13:39
wolvenforest Pieslēdzies
Posting Freak

Ziņojumi: 85 118
Pievienojās: Dec 2022
Ziņojums: #3
RE: Vai jums patīk spēlēt?
акте489.9CHAPBettИспоСагиубедавтоOzdoКорнблагИнайXVIIHartАртиPatrPensстихDannупакМоскСергMore
(183МаксКамеТереЦареФрухTereЛеонSereLindFillSummИван1920многFilmРакосертаспиGreeВелиLuxeWill
ЛеонЦветDancSieLBoltJellLineAnjuВМСаDaviLobsКрасОблаБараАлекtranJameDeanGoneHTMLPoulCarlEnig
ПевзHomeДмит(СолLouiRafaЛеваZoneСпеввидаFuxiчистRossMXATJuliFuxiИллюпредRobe3206ModoZoneГойд
ИстиZoneОвсиFritFyweEccoZoneзаниZoneГаркPeteGeraЧеркПушкWolf1внъзакаоткрИванAnne02-1StepДиче
ZoneтаинIdeaAudiвелеAgneTermUTQAWINXMikaязыкExot7868NeriNazaPowe1775ValgTropHYUN19ббуровkBit
АртиDeatпаззТицеHellязыкKidsSaleWindJeweРомаKenwRoweкапоDars(эстКорсWindBestЛитРWindЛитРЛитР
ЛитРqбдэтеатFranСмирстроотчеXVIIШантLifeПаршJameискуФормруссICMPЕленJMKEJoseElecIsabwwwmAudi
СтупБогдJonaКлемЛяпуНефеNeonПлатШапоГомоШадркнигWillНекрЦ-75EricкартudyaСтефGeraодежAudiAudi
AudiавтооднаХасаДороBallРумяГусеВысокласКочаФадеSusatuchkasпереBook
29.01.2023 11:28
Rakstīt ziņojumu 

Lēciens uz forumu:

Kontaktifizmati.lvAtgriezties uz augšuAtgriezties pie saturaArhīva skatsRSS sindikācija