Rakstīt ziņojumu 
 
Pavediena vērtējums:
  • 0 balsis - 0 vidējais
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
C# "Desas"
Autors Ziņa
Dr. evel Atslēdzies
pasaule buus mana!!!
****

Ziņojumi: 566
Pievienojās: Dec 2008
Reputācija: 1
Ziņojums: #16
RE: C# "Desas"
telezypheram arii jaaliek warns par to pashu paarkaapumu, man nee, es tikai pildu godiiga topiku lasiitaaja un zinjojumu rakstiitaaja pienaakumus - paliidzu adminiem ar spamotaaju un paarkaapeeju piekershanu
03.01.2010 20:43
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
telezypher Atslēdzies
kauts kas labaks c(:[
****

Ziņojumi: 618
Pievienojās: Aug 2006
Reputācija: 6
Ziņojums: #17
RE: C# "Desas"
prieks tam ir pm nevis Add replay.. Very Happy
03.01.2010 20:45
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Doktors Streindžlovs Atslēdzies
Member
***

Ziņojumi: 201
Pievienojās: Oct 2008
Reputācija: 4
Ziņojums: #18
RE: C# "Desas"
(03.01.2010 19:31 )Dr. evel rakstīja:  ja kas, streindžlov, tu tikko paarkaapi fizmati.lv postosganas likumus, jo pilniibaa nociteeji manis teikto, kaut arii tas bija ieprieksheejais posts. par to tev vajadzeetu adminiem ielikt warnu.

O rly? Tad tādā gadījumā apgaismo, lūdzu, mani, un pastāsti, kur šos likumus var atrast?

Edit: Nupat ievēroju vēl vienu lietu. Streindžlovs ar lielo burtu.
(Šo ziņojumu pēdējo reizi modificēja: 03.01.2010 22:13 Doktors Streindžlovs.)
03.01.2010 22:12
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Gvido Sproģis Prom
ar Dievu skaidrais saprāt!
***

Ziņojumi: 131
Pievienojās: Sep 2005
Reputācija: 0
Ziņojums: #19
RE: C# "Desas"
(03.01.2010 19:31 )Dr. evel rakstīja:  ja kas, streindžlov, tu tikko paarkaapi fizmati.lv postosganas likumus, jo pilniibaa nociteeji manis teikto, kaut arii tas bija ieprieksheejais posts. par to tev vajadzeetu adminiem ielikt warnu.

[Bilde 128660498159844805.jpg]
03.01.2010 22:27
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Doktors Streindžlovs Atslēdzies
Member
***

Ziņojumi: 201
Pievienojās: Oct 2008
Reputācija: 4
Ziņojums: #20
RE: C# "Desas"
rofl @ Gvido bilde. Žēl, ka man tāda nebija pie rokas. Laikam būtu tā kā jāieliek bookmarkos.
03.01.2010 22:29
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
ALG Atslēdzies
Member
***

Ziņojumi: 112
Pievienojās: Apr 2006
Reputācija: -8
Ziņojums: #21
RE: C# "Desas"
Nu tas viss izskatās apmēram šādi... bet kā to uzrakstīt...?? vismaz kaut kādu mājienu varētu padot kas ko kā...!!! Smile


Pievienotie faili
.jpg  Desas.JPG (Izmērs: 16,45 KB / Lejupielādes: 894)
(Šo ziņojumu pēdējo reizi modificēja: 05.01.2010 13:22 ALG.)
05.01.2010 13:21
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
telezypher Atslēdzies
kauts kas labaks c(:[
****

Ziņojumi: 618
Pievienojās: Aug 2006
Reputācija: 6
Ziņojums: #22
RE: C# "Desas"
es darītu kaut kā tā..

Kods:
char[,] MyChar = new char[3,3]{{'1','2','3'},{'4','5','6'},{'7','8','9'}};

            Console.WriteLine(String.Format("{0} {1} {2} \n{3} {4} {5} \n{6} {7} {8}",
                MyChar[0, 0], MyChar[0, 1], MyChar[0, 2], MyChar[1, 0], MyChar[1, 1], MyChar[1, 2], MyChar[2, 0], MyChar[2, 1], MyChar[2, 2]));
            Console.WriteLine("Kura cipara vietā likt krustiņu?");
            int x = int.Parse(Console.ReadLine());
            MyChar[(x-1)/3, (x- 1) %3 ] = 'x';
            Console.Clear();
            Console.WriteLine(String.Format("{0} {1} {2} \n{3} {4} {5} \n{6} {7} {8}",
                            MyChar[0, 0], MyChar[0, 1], MyChar[0, 2], MyChar[1, 0], MyChar[1, 1], MyChar[1, 2], MyChar[2, 0], MyChar[2, 1], MyChar[2, 2]));
            Console.Read();
05.01.2010 14:01
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Zaķītis-Kaķītis Atslēdzies
Īsts zvērs
***

Ziņojumi: 202
Pievienojās: Feb 2009
Reputācija: 4
Ziņojums: #23
RE: C# "Desas"
es izmantotu šo un uztaisītu, ka ar bultiņām tu vari staigāt pa jau uzzīmētu laukumu
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/x3h8xffw.aspx
un šo
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/...ition.aspx

nu un vērtības glabātu int masīvā 3x3
1 - pirmais spēlētājs
2 - otrais spēlētājs

nospiežot 'space' tu ieliktu tur X vai O

un kaut kur sānā rādītu kuram spēlētājam pašlaik jāspēlē

EDIT:
reku aptuveni šādi
http://yy.lv/download.php?f=96564
(Šo ziņojumu pēdējo reizi modificēja: 05.01.2010 18:07 Zaķītis-Kaķītis.)
05.01.2010 15:31
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
ALG Atslēdzies
Member
***

Ziņojumi: 112
Pievienojās: Apr 2006
Reputācija: -8
Ziņojums: #24
RE: C# "Desas"
(05.01.2010 14:01 )telezypher rakstīja:  es darītu kaut kā tā..

Kods:
char[,] MyChar = new char[3,3]{{'1','2','3'},{'4','5','6'},{'7','8','9'}};

            Console.WriteLine(String.Format("{0} {1} {2} \n{3} {4} {5} \n{6} {7} {8}",
                MyChar[0, 0], MyChar[0, 1], MyChar[0, 2], MyChar[1, 0], MyChar[1, 1], MyChar[1, 2], MyChar[2, 0], MyChar[2, 1], MyChar[2, 2]));
            Console.WriteLine("Kura cipara vietā likt krustiņu?");
            int x = int.Parse(Console.ReadLine());
            MyChar[(x-1)/3, (x- 1) %3 ] = 'x';
            Console.Clear();
            Console.WriteLine(String.Format("{0} {1} {2} \n{3} {4} {5} \n{6} {7} {8}",
                            MyChar[0, 0], MyChar[0, 1], MyChar[0, 2], MyChar[1, 0], MyChar[1, 1], MyChar[1, 2], MyChar[2, 0], MyChar[2, 1], MyChar[2, 2]));
            Console.Read();

Interesanta doma... Wink centīšos tagad iebraukt... Wink
(05.01.2010 15:31 )Zaķītis-Kaķītis rakstīja:  es izmantotu šo un uztaisītu, ka ar bultiņām tu vari staigāt pa jau uzzīmētu laukumu
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/x3h8xffw.aspx
un šo
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/...ition.aspx

nu un vērtības glabātu int masīvā 3x3
1 - pirmais spēlētājs
2 - otrais spēlētājs

nospiežot 'space' tu ieliktu tur X vai O

un kaut kur sānā rādītu kuram spēlētājam pašlaik jāspēlē

EDIT:
reku aptuveni šādi
http://yy.lv/download.php?f=96564

tas būs bišķ pa sarežģītu... man vajag taa prasti ... Very Happy "ievadi koordinātas" ... u.t.t. Smile
(Šo ziņojumu pēdējo reizi modificēja: 05.01.2010 18:20 ALG.)
05.01.2010 18:13
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Zaķītis-Kaķītis Atslēdzies
Īsts zvērs
***

Ziņojumi: 202
Pievienojās: Feb 2009
Reputācija: 4
Ziņojums: #25
RE: C# "Desas"
Nevarētu teikt, ka tur ir, kas sarežģīts.
Iztiku ar parastiem if'iem, 1 do whole un 1 switch un visādi bezjēdzīgi mainīgie
05.01.2010 19:35
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
ALG Atslēdzies
Member
***

Ziņojumi: 112
Pievienojās: Apr 2006
Reputācija: -8
Ziņojums: #26
RE: C# "Desas"
nu nav jau nav sarežģīti ja domā līdzi... bet ja es tādu uzmeistarotu kā paraugā tad pasniedzējs man neticētu ka to esmu taisījis es... Very HappyVery HappyVery Happy
nu tās Desas man nesanāk es nevaru iebraukt kā viņam likt nolasīt to 1;2 kad ievada ķipa tās koordinātas un ievietot viņas... Sad
05.01.2010 20:56
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
telezypher Atslēdzies
kauts kas labaks c(:[
****

Ziņojumi: 618
Pievienojās: Aug 2006
Reputācija: 6
Ziņojums: #27
RE: C# "Desas"
nafig taisīt ar koordinātēm ja var bez ?
anyway 1;2 var nolasīt kā stringu, tad ar string.split sadalīt divos izmetot ; un tad ar int.tryparse parvest par int
ja ta bija problēma
05.01.2010 22:24
Atrast visus šī lietotāja rakstītos ziņojumus Citēt šo ziņu atbildē
Rakstīt ziņojumu 


Lēciens uz forumu:



Kontaktifizmati.lvAtgriezties uz augšuAtgriezties pie saturaArhīva skatsRSS sindikācija